Svi pričaju o obrazima Cilliana Murphyja. No nije samo dobra genetika u pozadini

Foto: Profimedia/Promo/lookfantastic.com/cultbeauty.com/currentbody.com/revolve.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IZVEDBA Cilliana Murphyja u Oppenheimeru je impresivna, a njegova prisutnost na crvenom tepihu privukla je posebnu pažnju mnogih. Zapravo, njegovi istaknuti i osunčani obrazi. 

Frizer slavnih Gareth Bromell, koji je osobno pripremio Murphyja (kosu i lice), dao je GQ-u uvid u to koje je proizvode koristio. Jedan kultni bronzer, kojeg mnogi vizažisti vole, Bromell je koristio za naglašavanje i definiranje Murphyjevih jagodica.

Murphy je nosio ovaj legendarni Tom Ford Beauty bronzer tijekom svoje Oppenheimer press turneje. Bromell bi ga nanosio na visoke točke lica, gdje bi sunce prirodno padalo, za toplinu prirodnog izgleda i definiciju. 

Tom Ford Soleil Glow Bronzer, 62.95 eura (474.29 kn)

Bromell kaže da ovaj bronzer dobro pristaje svima, uključujući muškarce poput Murphyja, koji hodaju crvenim tepihom, zahvaljujući suptilnoj formuli bez svjetlucanja. "Bronzer nema šljokice ili shimmer, niti išta slično, što mislim da je vrlo važno za muške klijente", rekao je. "Želite da izgledaju osunčano, ali ne želite da izgledaju kao da su našminkani."

Priprema kože najvažniji je korak u svakom makeup looku - čak i kod Murphyja. Bromell je upotrijebio kombinaciju seruma kako bi dobio hidratiziranu, blistavu kožu prije svog pojavljivanja na crvenom tepihu. Prvi je Bioeffect EGF, koji koristi učinkovitu kombinaciju natrijevog hijaluronata (sastojka sličnog hijaluronskoj kiselini) i peptida. Pojačava hidrataciju, poboljšava elastičnost i smanjuje pojavu finih linija i bora. 

Bioeffect EGF serum, 15 ml, 149.95 eura (1129.79 kn)

Drugi serum koji je Bromell koristio je Medik8 C-Tetra. Pun je vitamina C koji posvjetljuje kožu i pruža antioksidacijsku zaštitu. Koristi oblik vitamina C koji se zove tetraheksildecil askorbat. Tu je i vitamin E, koji djeluje u tandemu s vitaminom C, kako bi zaštitio kožu i spriječio preuranjene znakove starenja.

Medik8 C-Tetra serum, 30 ml, 54 eura (406.86 kn)

Zatim, Bromell kaže da pušta serum da se upije u kožu ispod LED maske 5 do 10 minuta. Poznato je da LED maske potiču kolagen i smanjuju upale na koži, pa je jasno zašto bi ih Bromell koristio na svojim slavnim klijentima. Nije naveo točno koju je koristio, izdvojili smo ovu niže koja je trenutno jako popularna.

CurrentBody Skin LED maska za lice, 323.52 eura (2437.56 kn)

Nakon maske za lice i oči za dodatnu hidrataciju, Bromell predstavlja tajno oružje. Kapi za postizanje osunčanog izgleda za koje kaže da su "vrlo popularne za mušku klijentelu". Pomiješao je dva klika s hidratantnom kremom i nanosio ih je na cijelo Murphyjevo lice.

James Read Tan Click & Glow, 38 eura (286.31 kn)

"Nanosim to na kožu, i to se razvije tijekom sat vremena, i vrlo je, vrlo prirodno i dodaje stvarno prekrasan sjaj koži", kaže. Dodao je da prirodno izblijedi tijekom nekoliko dana.

Pročitajte više