Svi pričaju o ogrlici koju je Taylor Swift nosila na Grammyjima: "Savršeno"

Foto: Profimedia/etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TAYLOR SWIFT je nedvojbeno pokretačica mnogih trendova, a čini se da je svojom modnom kombinacijom na nedavnoj dodjeli Grammyja pokrenula jedan novi. Pjevačica, čiji je prepoznatljiv znak crveni ruž, za 66. dodjelu nagrada Grammy odabrala je bijelu haljinu, crne rukavice te niz ogrlica. Jednu od tih ogrlica krasio je sat u sredini. 

Kako piše Hodinkee, radi se o ogrlici od crnih dijamanata Lorraine Schwartz, a vintage sat u sredini je, čini se, marke Concord. No još jedna stvar vrijedna pažnje je ta da je sat bio namješten da prikazuje ponoć dok je Swift hodala crvenim tepihom - bez sumnje referenca na njezin album Midnights nominiran za Grammyja, koji je te večeri i odnijela kući

TikTok sada bruji o ogrlici koju je nosila i na platformi se može naći mnoštvo videa u kojima ljudi raspravljaju o ogrlici, ali i o novom trendu koji je pokrenula.

@kimmysoblessed Taylor swift sets off a new watch trend by wearing a lorraine schwartz necklace with vintage watch choker to the 2024 Grammys. However we have seen a coupel trendsetters wearing this befotr Taylor. I.e Rihanna and Julia Foxx. What say you about the watxh choker trend? #taylorswift #watchchoker #rihanna #juliafox #watchtrends #grammys2024 #grammys #fashion #luxury #lorraineschwartz #jacobandco #luxurylife #womenswatch #fyp @Rihanna @Julia fox ♬ Cochise X Playboi Carti Beat - Staysee
@mikenouveau Taylor Swift (i’m so sorry) is wearing a CONCORD art deco style watch attached to custom Lorraine Schwartz jewelry at the 2024 Grammy’s. Apparently this is breaking news, so please enjoy! #taylorswift #123letsgo #123lgb #grammys #2024grammys #itsaclock ♬ Trap music that suits the city at night(839720) - Chill Soul Labo

"Predivno je", "Volim ovo", "Izgleda odlično", "Izgleda baš lijepo", "Lijepo, savršeno za nju", "Sviđa mi se, nosila bih ga", samo su neki od komentara ispod tih videa. 

Velika je vjerojatnost da će brojni fanovi pjevačice slijediti njezin primjer

Ovaj trend nije nov, ali je sada dosegao svoj vrhunac. Prošle godine Rihanna je nosila Jacob and Co baguette komplet Brilliant Flying Tourbillon oko vrata na prvoj Pharrellovoj reviji Louis Vuitton muške odjeće u Parizu. Zatim je Emma Chamberlain nosila Cartier Baignoire na kožnom remenu kao choker. Julia Fox, pak, nosila je satove po cijelom tijelu.

Rihanna je poznata pokretačica trendova, ali Taylor Swift ih je sposobna gurnuti u stratosferu. Velika je vjerojatnost da će brojni njezini fanovi diljem svijeta slijediti njezin primjer. No vjerojatno će se baciti u potragu za povoljnijim alternativama. 

Ako se i vama sviđaju ogrlice sa satom, pronašli smo nekoliko opcija. Izdvojili smo ih ispod. 

Choker ogrlica sa satom, Etsy, 69.54 eura
Choker ogrlica sa satom, Etsy, 69.54 eura
Choker ogrlica sa satom, Etsy, 110.10 eura 
Choker ogrlica sa satom, Etsy, 75.36 eura

Pročitajte više