Svi pričaju o torbama koje Jacob Elordi nosi: "Ima najbolju kolekciju"

Foto: Profimedia/chanel.com/celine.com/bottegaveneta.com/louisvuitton.com/fendi.com/ farefetch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MNOGI su nakon filma Saltburn postali fanovi 26-godišnjeg glumca Jacoba Elordija pa tako u posljednje vrijeme društvene mreže neprestano bruje o njemu. Posebno se viralnom pokazala scena u Saltburnu s kadom pa su tako neki trgovci brže-bolje napravili svijeću kojom su ovjekovječili taj trenutak.

No sada se, pak, raspravlja o Jacobovom modnom stilu, a najviše je pažnje dobila zavidna kolekcija dizajnerskih torbica koje posjeduje.

@switch Jacob Elordi’s mini bag collection #euphora #jacobelordi #jacobelordieuphoria #jacobelordiedit ♬ original sound - reese

"Kupila sam Baguette zbog njega", "Želim Celine torbicu", "Ikona", "Volim ga", "Zamalo sam kupila Bottega torbicu kada sam vidjela da je ima. On to tako dobro nosi", "Normalne torbice na njemu izgledaju mini jer je tako visok", "Volim njegove torbe", "Ima najbolju kolekciju torbi, opsjednuta sam", "Ima odličan ukus!" neki su od komentara na TikToku. 

Elordijev afinitet prema ovom modnom dodatku zapravo proizlazi iz njegovog australskog odgoja.

U intervjuu za GQ u studenom 2023., glumac Euphorije je rekao: "Tamo gdje sam odrastao bilo je ubičajeno nositi torbice oko struka. Kad izađem iz kuće, moram sa sobom imati određenu stvar iz svake kategorije u slučaju dosade - knjigu, blok za pisanje, role filma, fotoaparat, olovku."

Međutim, kako navodi The Zoe Report, kako se Elordi etablirao kao modni IT tip u posljednjih nekoliko godina, njegov repertoar torbi doživio je prilično raskošnu transformaciju, s komadima prikupljenim od Bottege Venete, Valentina, Louis Vuittona i drugih. Osim toga, ne ograničava se na jednu vrstu siluete.

Iako zvijezda svakako ima slabu točku za elegantne torbe preko ramena, Elordi je također poznat po Valentino mini torbici za rame ili Fendi Baguette. Niže smo izdvojili neke torbe koje je Elordi ponosno prošetao. 

Bottega Veneta Medium Andiamo

Foto: Profimedia

Za svoju šetnju L.A.-om odlučio se za dizajnersku torbu. Glumac je djelovao opušteno, ali i dalje šik, zahvaljujući maslinastozelenoj majici s okruglim ovratnikom, sivim kratkim hlačama, bijeloj kapi i dizajnerskom dodatku - Bottega Veneta Medium Andiamo torbi. 

Bottega Veneta Medium Andiamo, 3900 eura

Louis Vuitton Keepall Bandoulière 50

Foto: Profimedia

Godine 2023. dizajnerske revije kao što su Coach i Loewe predvodile su ogroman trend putnih torbi, koji je Elordi iskoristio dok je bio na putu za Venecijanski filmski festival u kolovozu. Glumac je pozirao paparazzima s prostranom torbom, koja je bila friški model iz prve kolekcije Pharrella Williamsa kao kreativnog direktora Louisa Vuittona.

Louis Vuitton Keepall Bandoulière 50, 2350 eura

Bottega Veneta Padded Cassette

Foto: Profimedia

Tijekom godina Elordi je svoja pojavljivanja na tjednima mode rezervirao za samo nekoliko odabranih brendova, a Bottega Veneta je jedan od njih. Stigao je na prezentaciju jesen/zima 2022./2023. u crnoj kombinaciji, koja je omogućila da njegova torba - Bottega Veneta Padded Cassette u klasičnoj čokoladno-smeđoj boji - privuče svu pozornost. 

Bottega Veneta Padded Cassette, 3600 eura

Fendi Baguette

Foto: Profimedia

Dok se obožavateljica Fendi Baguette, Carrie Bradshaw, uvijek odlučuje za verziju s malo više blještavila i glamura, Elordi se odlučio na potpuno crnu. Samo tjedan dana prije svog debija na tjednu mode 2020., prisustvovao je Fendi događaju u New Yorku, gdje je Baguette uskladio s grafičkim džemperom i elegantnim hlačama.

Fendi Baguette, 3200 eura

Burberry Olympia 

Foto: Profimedia

Bruberry Olympia torbica neutralan je komad koji ide uz gotovo sve. Elordi ju je iskombinirao s vestom, crnim hlačama i glomaznim čizmama na vezanje. 

Burberry Olympia torbica, 1750 eura 

Celine mini torbica

Foto: Profimedia

Elordijeva Celine torbica komad je iz njegove kolekcije s najupečatljivijim logom. Kombinaciju je upotpunio sivom majicom, svijetlim trapericama i popularnim Golden Goose tenisicama. 

Celine messenger torba, 1050 eura

Chanel mini torbica

@madamefigarofr #jacobelordi présent au dîner #chanel à Venise en l’honneur de #sofiacoppola pour son film #prescilla #venisefilmfestival #mostra ♬ son original - madamefigarofr

Elordijeva Chanel torba za rame ukrala je pozornost dok je bio na Venecijanskom filmskom festivalu. Upravo je ona bila zvijezda odjevne kombinacije, dok je ostatak - bijela košulja i sive hlače - bio jednostavan i uglađen. 

Chanel mini messanger torbica, 4900 eura

Pročitajte više