Švicarski proizvođač predstavio luksuzan sat dostupan u samo osam primjeraka

Foto: hytwatches.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROIZVOĐAČ luksuznih satova HYT predstavio je klasični Conical Tourbillon Panda sat u kojem prvi put koristi keramiku. Ovaj sat spaja snažan kontrast i meke linije za posve nov i prepoznatljiv izgled. Sat se ističe strogom kombinacijom crne i bijele boje, od čega odstupa samo brojčanik. Kućište je upareno s čvrstim bijelim gumenim remenom s crnom kopčom od titana. 

Sat je dio ograničene kolekcije

Kućište je veliko, promjera 48 mm, a debljine 25.25 mm. Sat je vodootporan do 30 metara. Sat koristi HYT-ovu patentiranu tehnologiju da vrijeme prikazuje uz pomoć crne tekućine u cijevi koja prati brojčanik. Kazaljke svijetle u mraku za bolju vidljivost.

Na brojčaniku ćete primijetiti i bijele kuglice koje se vrte oko svoje osi dok se kreću po brojčaniku. Sve tri kuglice vrte se različitim brzinama, od četiri, pet i šest puta u minuti.

Sat pokreće HYT kalibar 701-TC koji se sastoji od 533 dijela, od čega 139 dijelova odlazi na sam tourbillon. Navijanje se obavlja posebnim alatom koji dolazi sa satom.

Sat je dostupan kao dio ograničene kolekcije, i to u samo osam komada. Cijena mu je 355.000 CHF (358.000 eura). Više o satu možete doznati ovdje.

Pročitajte više