Sviđa nam se nova Benetton Home kolekcija. Vesela je i drugačija

Foto: benetton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BENETTONOV stil je prilično prepoznatljiv - pletenina, boje i prugasti uzorak. No ovaj put su s novom Home kolekcijom otišli korak dalje. Dizajner Andrea Incontri u ovoj Fruit of Desire kolekciji usredotočuje se na temu voća pa se tako kroz kolekciju protežu motivi jabuka, krušaka i trešanja. 

Trešnje, jabuke i kruške

Veličina i izgled voća variraju od organskog, stvarnog ili umjetnog pa sve do pop-printova. Nova voćna kolekcija sastoji se od komada koji će dodati boje spavaćoj sobi, kuhinji i kupaonici. 

Tako se u sklopu ove kolekcije, između ostalog, može pronaći posteljina s voćnim motivima, kao i podmetači, ručnici, ogrtači i sl. Ova kolekcija bit će dostupna i u odabranim Benetton trgovinama diljem svijeta. Niže smo izdvojili neke od komada iz ove kolekcije i cijene. 

Set bijelih ručnika s motivom trešnje, 46.32 € (349 kn)
Ružičasta posteljina s motivom jabuke, 112.68 € (848.99 kn)
Zelena posteljina s motivom kruške, 70.21 € (529 kn)
Svijetlo ružičasti jastuk s uzorkom trešnje, 19.78 € (149.03 kn)
Plavi jastuk s uzorkom jabuke, 19.78 € (149.03 kn)
Nebesko plavi jastuk s uzorkom trešanja, 19.78 € (149.03 kn)
Deka s uzorkom trešanja, 70.21 € (529 kn)
Deka s uzorkom krušaka, 70.21 € (529 kn)

Pročitajte više