Sviđa nam se Severinin outfit iz novog spota. Našli smo komade koje nosi

Foto: Matea Smolčić Senčar/zalando.hr/shein.com/mohito.com/lyst.com/24s.com/mytheresa.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA je danas u podne na svom YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme s njezinog novog albuma Sorry. Naslovna pjesma Sorry te Metak, koju izvodi s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije od ukupno pet novih pjesama koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim tjednima.

>> VIDEO Severina objavila dvije nove pjesme. Sviđaju li vam se?

Nama je pak za oko zapela Guccijeva torbica za oko struka koju nosi u spotu Metak. Severina se tako pojavljuje u kariranoj jakni dužeg kroja, crvenim štiklama i prethodno spomenutom torbicom. Radi se o Guccijevom Ophidia GG Supreme modelu kojeg možete vidjeti na MyTheresa stranici ovdje

Torbice oko struka bile su jako popularne početkom 2000-ih te su mnogi imali originale, ali i dupliće Guccijevih modela koji je tada dominirao sa svojim modelima i praktički predvodio trendove kada je u pitanju taj modni dodatak. 

Gucci Ophidia GG Supreme, 950 € (7157.77 kn)

Dugačka jakna, koju nosi u spotu, podsjeća nas na Fendi jaknu koju možete vidjeti ovdje. Što se tiče štikli, model koji nosi neodoljivo nas podsjeća na Gucci Lips T-Bar sandale koje trenutno nisu na stanju na Farfetch stranici gdje smo ih našli. 

Fendi jakna, 3400 € (25.877 kn)
Gucci sandale, 790 € (5952.25 kn), *Nisu trenutno dostupne

Nosila je još jedan outifit u ovom spotu - bijela kombinacija suknje i topa koji imaju poderane detalje. Ako ste pak u potrazi za lijepom torbicom oko struka, našli smo ih nekoliko. 

Pročitajte više