"Svijet je poludio": Obayaty je novi brend koji kreira šminku za muškarce

Foto: obayaty.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA TRŽIŠTE je stigao novi brend - Obayaty - koji želi da muškarci istraže transformativni potencijal šminke. Lansiran je u prosincu 2023. s linijom od sedam kozmetičkih proizvoda i proizvoda za njegu kože. Tako se u ponudi marke mogu pronaći tonirana krema za područje oko očiju, korektor u stiku, balzam za usne, bronzer i highlighter. No, i olovke za oči u boji i lakovi za nokte.

Kako piše Wallpaper, brend slijedi stope brendova kao što su Pleasing Harryja Stylesa, Milka i Byredoa - koji imaju rodno neutralan pristup šminkanju - i Chanela, čija kolekcija Boy de Chanel pruža pomalo prigušenu verziju glavne kozmetičke linije.

Proizvodi odgovaraju na izazove muške kože

I šminka i proizvodi za njegu kože osmišljeni su kako bi odgovorili na jedinstvene izazove muške kože, koji uključuju šire pore, pojačanu proizvodnju sebuma, grubu teksturu, suhe mrlje i iritacije nakon brijanja.

Utility kit, 165 eura

Proizvodi kao što su Face Contour, bronzer stick za oblikovanje i Retouch Stick, kremasti korektor, daju boju koja se može izgraditi i formulirani su s biljnim uljima za hidrataciju kože i sprječavanje sjaja.

Olovke za oči dolaze u pet nijansi, uključujući tradicionalnu crnu, prodornu ružičastu i svjetlucavu srebrnu, a mogu se koristiti za obrubljivanje očiju ili razmazivanje kako bi se stvorio efekt sjene. 

Olovka za oči, 30 eura

Podizanje samopouzdanja muškaraca

Svi proizvodi dolaze u metalnim pakiranjima koja su dovoljno kompaktna da ih možete držati u džepu i koristiti tijekom dana. U konačnici, to je mješavina svestranosti i upotrebljivosti koja definira misiju Obayatyja.

Bronzer stick za konturiranje, 65 eura

"Ono što izdvaja naše proizvode je njihov dizajn prilagođen korisniku, što ih čini jednostavnim za uključivanje u bilo koju rutinu, i formulacija izrađena za uklanjanje uobičajenih pogrešaka", kaže tim. "Naša predanost leži u ponudi besprijekornog i prirodnog iskustva koje poboljšava dobrobit i samopouzdanje muškaraca."

Lak za nokte, 25 eura

"Svijet je poludio! Pravi muškarac ne treba šminku, prestanite puniti glavu ​​djeci ovim glupostima", "Lansiranje godine", "Bravo", "Izgleda odlično", "Moram imati", neki su od komentara na Instagram profilu brenda povodom predstavljanja proizvoda. 

Marka šalje i u Hrvatsku, a cijene proizvoda se kreću od 25 do 165 eura. Sve proizvode možete vidjeti ovdje

Pročitajte više