Svjetionik na otočiću blizu Dubrovnika postao je vila s bazenom. Noćenje je 850 eura

Foto: Shutterstock/booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVAJ smještaj mogao bi biti idealan za avanturiste u duši i one željne potpune privatnosti. Radi se o svjetioniku Grebeni na privatnom otočiću okruženom prekrasnim Jadranskim morem. Svjetionik je 1872. godine izgradila Austro-Ugarska, a kasnije je pretvoren u privatnu vilu s vanjskim bazenom.

Okružuje ga prekrasno Jadransko more

Nalazi se na otočiću Grebeni u blizini Dubrovnika, samo kilometar od poznate uvale Lapad. Grebeni su zapravo skupina 11 otočića, u kojoj se nalaze tri glavna otočića: Greben, Kantenari i Vješala, dok je malo istočnije Jabuka. Ti otočići su zapravo ostaci grebena koji je tvorio cjelinu s poluotokom Lapadom. 

Svjetionik je površine 150 kvadrata, dok otočić ima oko 4000 kvadratnih metara. Svjetionik može primiti do osam gostiju. Ima kuhinju, dnevni boravak, dvije kupaonice, pet spavaćih soba, terasu, privatan bazen, natkriven vanjski prostor za jelo i prekrasan pogled. 

Boravak u ovom smještaju je zasigurno jedinstveno iskustvo. Cijena noćenja u lipnju je 850 eura, minimum je pet noćenja, a goste do smještaja prevozi gliser koji je uračunat u cijenu. Smještaj možete vidjeti ovdje

Pročitajte više