TAG Heuer i Kith vraćaju mnogima omiljen sportski sat iz 80-ih

Foto: kith.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ŠVICARSKI proizvođač satova TAG Heuer, u suradnji s modnom markom Kith, predstavio je novo izdanje svoje kultne kolekcije satova Formula 1. Ovaj nostalgični povratak u osamdesete kombinira retro estetiku s modernim materijalima i tehnologijom.

Serija satova Formula 1 originalno je lansirana 1986. godine

Serija satova Formula 1 originalno je lansirana 1986. godine, a to su bili prvi satovi koji su nosili ime TAG Heuer. Sada dolazi deset novih različitih modela. 

Novi modeli dolaze s kućištima od 35 mm koja su izrađena od modernih materijala poput safirnog stakla, a dostupni su u različitim bojama. U sklopu serije nalaze se modeli s narukvicama od nehrđajućeg čelika ili od gume, a svaki sat ima zajednički logotip TAG Heuera i Kitha te slogan Kitha "Just Us" na brojčaniku.

TAG Heuer Formula 1 Kith Los Angeles, 1650 eura
TAG Heur Formula 1 Kith Toronto, 1650 eura
TAG Heur Formula 1 Kith Tokyo, 1650 eura
TAG Heuer Formula 1 Kith, 1500 eura

Kolekcionarska kutija sa svih 10 satova

Od ukupno deset modela, sedam je ekskluzivno dostupno putem online trgovine i maloprodajnih mjesta Kitha. Riječ je o ograničenim izdanjima, a dostupno je svega 250 komada svakog sata. TAG Heuer nudi tri ekskluzivna modela, svaki ograničen na 825 komada.

TAG Heuer Formula 1 Kith kolekcionarski set, 22.100 eura

Za najzagriženije obožavatelje dostupan je i poseban kolekcionarski set sa svih deset modela koji košta vrtoglavih 22.100 eura. Što se tiče pojedinačnih satova, njihova cijena kreće se od 1500 do 1850 eura. U prodaji će se naći 6. svibnja. Više o satovima pogledajte ovdje i ovdje

Pročitajte više