"Tako slatko": Šalica i tanjurić iz H&M-a osvojili su TikTok, jasno je i zašto

Screenshot/Foto: TikTok/hm.com/Ena Dragičević/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE godine su jako popularni komadi s motivima srca. Tako je ranije ove godine na društvenim mrežama postala viralna IKEA-ina posteljina sa srcima koja se od tada nekoliko puta rasprodala u internetskoj trgovini i bilo ju je teško uhvatiti na stanju.

Zatim su u listopadu društvene mreže poludjele za H&M-ovim pidžamama sa srcima, a sada nam na TikTok feedu neprestano iskače set istog brenda, koji se sastoji od šalice, tanjurića i žličica s ovim popularnim motivom. Svi ovi komadi mogu se kupiti i pojedinačno. 

@0liviabelle Mini H&M Haul 💌 #hmhome #hmhomehaul #hm #mug #mugs #pinkmug #cutemug #handmhomehaul #handm #valentinesday #heartmugs #newmug #mugcollection #hmhomeinspo #valentinesgiftideas #hmhomedecor #valentinesdaygift #galentinesday #preppy #aesthetic #heartmug #homeaesthetic #coquette #unboxing #coquetteaesthetic #pinterestaesthetic #fyp #fyp #hmvalentine ♬ som original - crz
@freyiacreative Theeeee cutest red heart set to match with your IKEA bed sheets 🥰 #hmhome #hmhomenewin #hmhomedecor #hmhomeinspo #cutethings #cutethingstobuy #homeinspo #homeinspiration ♬ Pretty (Sped Up) - MEYY

"Tako slatko", "Ovo je tako dražesno", "Volim ovo", "Preslatko", samo su neki od komentara na TikToku. Ovaj set šalice i tanjurića toliko je popularan da se na našoj H&M internetskoj stranici rasprodao.

No dok smo obilazili novu H&M Home trgovinu u Arena centru, primijetili smo da ih tamo ima na stanju pa ako ih želite i Arena vam je blizu, znate gdje trebate otići. U internetskoj se trgovini, doduše, može prijaviti da se dobije obavijest kada se vrate na stanje, a trenutno su dostupne samo žličice. 

>> H&M Home sada je došao i u Arenu Centar. Evo kako izgleda

Tanjurić, 4.99 eura (37.59 kn)
Šalica, 4.99 eura (37.59 kn)
Set od dvije žličice, 9.99 eura (75.27 kn)

Pročitajte više