Vratio se Tamagotchi, a evo gdje smo ga našli i po kojoj cijeni

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SJEĆATE li se Tamagotchija? Ovaj virtualni kućni ljubimac jedna je od najpopularnijih igračaka 90-ih, a konačno se vraća u naše prodavaonice. Od nedavno je Tamagotchi dostupan i u hrvatskim trgovinama, a bez sumnje će razveseliti ne samo one najmlađe već i one koji su svoje djetinjstvo proveli igrajući se s njima.

Dašak nostalgije u džepu

Tamagotchi je dostupan u Interspar trgovinama, o čemu je trgovina i napisala objavu na svojem Facebooku. Iskoristili su priliku i da nas podsjete kako ovog virtualnog kućnog ljubimca treba hraniti, igrati se s njime i liječiti ga kad je bolestan.

Najpopularnija igračka 90-ih se vraća! 😎 Virtualnog kućnog ljubimca Tamagotchija treba redovno hraniti, igrati se s...

Objavljuje SPAR HrvatskaSubota, 25. studenoga 2023.

"Ti si imao žutog", "Imali smo ga tih 90-ih, zanimljiva igračka, opet ću ga kupiti," "Sjećaš li se?", "Moj je prvi bio neki mali dinosaurić", glasili su komentari prepuni nostalgije dok su taggali jedni druge. A nostalgija je uhvatila i nas, stoga smo otišli do Interspara da vidimo kako izgleda nova Tamagotchi ponuda.

Dostupni su u četiri boje: ružičastoj, ljubičastoj, plavoj i šarenoj, a namijenjeni su djeci od 8 godina i starijoj. Tamagotchi se mogu kupiti po cijeni od 24.99 eura (188.29 kn).

Pročitajte više