I Taylor Swift prigrlila novi trend. Ljudi oduševljeni njezinim suknjicama

Foto: Profimedia/popflexactive.com/zara.com/sinsay.com/zalando.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DA JE tenniscore veliki hit upravo je potvrdila i Taylor Swift. Krajem prošlog mjeseca izdala je novi album The Tortured Poets Department, a na svojem je YouTube kanalu objavila kratki video kojim promovira singl s albuma Fortnight. Video sadrži pregled dva tjedna njezinog života, uključujući snimke kuhanja, vježbanja, druženja i igranja pickleballa u teniskom skortu (hibridu kratkih hlača i suknje) boje lavande. 

Sportski ili elegantno - rado nosi oboje

Da voli teniski stil pokazala je nedavno i u Malibuu, gdje je snimljena kako izlazi iz restorana sa svojim dečkom Travisom Kelceom, igračem američkog nogometa. Pojavila se u profinjenoj plavoj vesti i kremastoj teniskoj suknji.

U Fortnight kratkom videu Swift je nosila Pirouette Skort brenda Pop Flex Active koji dostavlja i do nas. Skort je visokog struka, suknjica je slojevita i lagana, a može se prilagoditi tijelu uz pomoć trakice. Ima džepove. Proizvod je dostupan u 11 neutralnih i pastelnih boja.

Pirouette Skort, Pop Flex Active, 58.95 eura

A ako vam se više sviđa njezina kremasta suknjica, u nastavku izdvajamo modele slične onoj koju je nedavno nosila.

Skort s naborima, Zara, 25.95 eura
Mini trapez suknja, Sinsay, 12.99 eura
Lacoste kratka suknja, Zalando, 129.94 eura

Pročitajte više