Tiktokeri su oduševljeni ovim ružem. Traje cijeli dan i ne preslikava se

Foto: hauslabs.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKOLIKO mjeseci nakon što je Rihannin Fenty Icon Velvet Liquid Lipstick postao viralan poslije Super Bowl LVII Halftime Showa jer je bio "najcrveniji ikad", novi(ji) Lady Gaga Haus Labs tekući ruž je u trendu jer je toliko postojan da ga čak ni standardno sredstvo za čišćenje lica ne uklanja, čak nimalo.

Mnogi tiktokeri kažu da bi dugotrajni tekući ruž Atomic Shake mogao biti najdugotrajniji i najotporniji ruž za usne ikad. Ovaj ruž dolazi u šest nijansi, u rasponu od ružičasto-ljubičaste do plavo-crvene, a prema tiktokerima, traje cijeli dan.

Dok je Rihannin Fenty Beauty Fenty Icon Velvet Liquid Lipstick dobio velike pohvale za svoju živu boju i nanošenje jednim potezom, Gagin Atomic Shake Lip Lacquer dobio je veliku podršku zbog svoje dugotrajne formule otporne na prijenos.

Dugotrajna formula

Da bi Haus Labs ruž bio otporan na sve i trajao cijeli dan, potrebno je prije nanošenja ukloniti sve proizvode s usana, a nakon nanošenja ne spojiti usne i držati ih tako razdvojenima 15 sekundi. Ovo aktivira Shine Shield koji osigurava cjelodnevnu postojanost.

@glamzilla

I had to share cause i love these two and nothing beats either lol k that is all nite!

♬ original sound - GLAMZILLA

Poznata TikTok beauty influencerica @glamzilla Gagin Atomic u Cherry Shine nijansi nazvala je svojim "go to" crvenim usnama zato što se "neće pomaknuti". Kako bi to dokazala, u potpunosti je oprala lice koristeći sredstvo za čišćenje lica. Sve se lako otopilo i maknulo, ali Atomic Shake Long Lasting Liquid Lipstick nije popustio.

"Sve drugo se topi, ali ne i ove usne", rekla je pokazujući svoje lice. Ipak je pronašla jedno sredstvo za skidanje šminke koje je otopilo ovaj neprobojni ruž brenda Haus Labs. Naime, One/Size by Patrick Starrr Go Off maglica za skidanje šminke lako je obrisala ovaj ruž s usana. 

Haus Labs Atomic Shake Lip Lacquer Cherry Shine, 29.95 € (225.66 kn)

Haus Labs preporučuje uklanjanje s proizvodima na bazi ulja. Cijena ruža na službenoj stranici brenda je 29.95 € (225.66 kn), a možete ga vidjeti ovdje

Pročitajte više