TikTok ju je proglasio kraljicom tihog luksuza, a njezine outfite mnogi kopiraju

Foto: Profimedia/destree.com/mytheresa.com/zalando.hr/nextdirect.com/na-kd.com/joanieclothing.com/saksfifthavenue.com/proenzaschouler.com/ khaite.com/mychoice.hr/patriziapepe.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OTKAKO je počela dijeliti na TikToku videe sa svog vjenčanja, mnogi su je na društvenim mrežama proglasili novom "IT" djevojkom, ali i predvodnicom stila poznatog kao tihi luksuz. Sada pak kad god Sofia objavi novi video, bilo da se radi o šminki i makeup-lookovima ili modi, mnogi požele iskopirati ono što nosi. 

Kći legendarnog pjevača Lionela Richieja Sofia vrlo je brzo postala najpopularnija žena svijeta, i to zahvaljujući svom luksuznom vjenčanju na jugu Francuske, koje je na društvenim mrežama bilo jedno od najpraćenijih u povijesti. Svojim modnim izdanjima redovito oduševljava, a nekoliko njih se posebno istaknulo.

Fuksija odijelo

Prvo izdanje je odijelo u boji fuksije koje je nosila na koncert svoga oca povodom krunidbe kralja Charlesa. Video na TikToku u kojem se priprema za taj izlazak je prikupio preko sedam milijuna pregleda i milijun lajkova. 

Destree Yoshitomo hlače fuksija, 280 € (2109.66 kn) / Destree Yoshitomo sako, 395 € (2976.13 kn)

Komplet koji je nosila na koncert je od brenda Destree, a sastoji se od hlača i sakoa u jarkoj boji fuksije. Hlače su lepezastog kroja i imaju nabore. Svilena jakna je inspirirana vintage stilom te ima naglašena ramena. Ovaj komplet košta 675 eura, a komadi se mogu kupiti i pojedinačno.


Crvena haljina na točkice

Nedavno je i jedna haljina koju je nosila postala viralna. Doduše gotovo sve što nosi postane viralno te se mnogi bace u potragu za istim ili sličnim komadima. Radi se o crvenoj haljini točkastog uzorka koju je nosila na jugu Francuske. Nju je pokazala na kratko na Instagram Storyju i haljina je brzo postala hit.

Allesandra Rich svilena haljina na točkice, 1750 € (13.185,37 kn)

I ne samo što je postala popularna, već su je brojne trgovine rasprodale dok su u preostalima zalihe niske. Radi se o Alessandra Rich svilenoj midi haljini na točkice. Haljina košta 1750 eura i još uvijek je nekoliko brojeva na stanju na stranici My Theresa. 

>> Svi pričaju o make-upu koji je Sofia Richie nosila na svom vjenčanju


Bijeli prsluk kao mini haljina

Sofia je, prije nego što je rekla "Da" svom suprugu, provela neko vrijeme na jugu Francuske družeći se s obitelji i prijateljima. Jedna od modnih kombinacija uključivala je ovaj bijeli dugačak prsluk sa zlatnim kopčanjem. Stilizirala ga je kao mini haljinu i kombinirala sa Chanel torbicom. "Kada sam kupila ovu haljinu, znala sam da će to biti moja haljina za dobrodošlicu", rekla je na TikToku.

Proenza Schouler prsluk od viskoze, 1525 € (11.490,12 kn)

Prsluk od viskoze skrojen je kako bi se postigla uska silueta i ima šiljasti ovratnik. Prednji džepovi s rubom i središnje prednje zatvaranje imaju zlatne metalne gumbe. Prsluk je proizveden u Italiji, od viskoze je i košta 1525 eura. Trenutno su sve veličine rasprodane, ali se može predbilježiti za e-mail obavijest kada se vrati na stanje. 


Haljina u boji badema

Još jedna haljina bila je hit, a radi se o Khaite Cedar haljini u boji badema. Po dolasku u Antibes u Francuskoj, Richie je stilizirala Khaite haljinu i bijele Chanel salonke. Kosu je svezala u elegantnu punđu i upotpunila izgled parom klasičnih bisernih naušnica.

Khaite Cedar haljina, 2350 € (17.706,07 kn)

I ova haljina se rasprodala, ali se može prednaručiti na službenoj stranici. Pletena haljina dio je kolekcije proljeće/ljeto 2023. Ova elegantna haljina dugih rukava kombinira lažnu dolčevitu i rebraste detalje sa suknjom s višestrukim resama koja oživljava sa svakim korakom. Osim u boji badema, dostupna je i u bijeloj i crnoj boji. 


Pletena haljina

Još jedna haljina oko koje se stvorio hype na društvenim mrežama je ova crna, pletena haljina od Proenze Schouler. Uz nju je nosila Hermès Mini Kelly boje fuksije, hrpu narukvica i zlatnih naušnica sestrinog brenda, House of Harlow 1960, kako bi podigla komplet, a kosu je povukla unatrag kopčom Emi Jay.

Proenza Schouler pletena maxi haljina, 1732.81 €

Haljina je još uvijek na stanju u pojedinim veličinama. Pletena maksi haljina bez rukava Proenza Schouler podignuta je križanim ovratnikom i kontrastnim heklanim gornjim dijelom.  


Jakna s perjem

Nije tajna da Sofia Richie voli Chanel te nosi torbe, cipele, odjeću i modne dodatke brenda. Posljednji njezin outfit koji je zapalio TikTok u prvom planu ima ovu Chanel jaknu od pamučnog tvida izvezenu nojevim perjem. Možete je vidjeti ovdje

@sofiarichiegrainge

off to chanel! 🤍

♬ HEYYY WAIT A SECOND - 🦈🦈🦈

Pretražili smo internet trgovine za povoljnijim komadima sličnog izgleda. Evo što smo našli: 

Pročitajte više