TikTok kaže da je ovo ulje duplić za Moroccanoil. Može se kupiti i kod nas

Foto: moroccanoil.com/ogxbeauty.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO imate suhu, lomljivu ili teško ukrotivu kosu koja se pod utjecajem vlage "napuše" i ne izgleda toliko privlačno, možda ste razmišljali o korištenju uljnog tretmana za kosu. Tretmani uljem poznati su po tome što njeguju kosu i obnavljaju vlagu.

Rade to tako da "zapečate" kutikule vlasi i na taj način štite kosu od oštećenja. Osim toga, uljni tretmani za kosu mogu spriječiti prhut, dodati sjaj, pa čak i potaknuti rast kose. Jedan od najpopularnijih uljnih tretmana za kosu je Moroccanoil Hair Oil Treatment.

@abbeyyung Based on ingredients, feel & results ive had! #dupes #haircaredupes #haircaredupe #hairdupe ♬ original sound - Superdrugkilburn

No ono što mnoge odvrati od njega je visoka cijena, a TikTok tvrdi da je našao povoljniji duplić u drogeriji - OGX Argan Oil of Morocco ulje za kosu. 

Dodavanje vlage i zaštita kose od oštećenja

Moroccanoil Hair Oil Treatment namijenjen je njegovanju kose, dodavanju vlage i zaštiti od daljnjeg oštećenja. Prožeto arganovim uljem, dodaje sloj sjaja kosi dok je čini mekanom na dodir. Upravo zbog toga odlično je za "frizz" kontrolu. Ovo ulje je također formulirano s ekstraktom lanenog sjemena koji pomaže poboljšati cjelokupno zdravlje kose i učiniti je jačom. 

Moroccanoil Treatment Regular, 100 ml, 44.90 eura (338.30 kn)

Moroccanoil ulje za kosu dolazi u light i regular verziji, a regular verzija od 100 ml košta 44.90 eura (338.30 kn). To je prilično visoka cijena za ulje za kosu, no ova jedna bočica zaista dugo traje pa je malo lakše "probaviti" ovu cijenu. Plus, ulje je zaista dobro, imamo ga i koristimo ga redovito. 

OGX Argan Oil of Morocco, 100 ml, 9.28 eura (69.92 kn)

Uljni duplić, prema TikToku, OGX Argan Oil of Morocco idealan je za sve tipove i teksture kose. Formuliran je s hidratantnom mješavinom bogatog hladno prešanog marokanskog arganovog ulja. Osim toga, ima citrusno svjež, cvjetno-zelen i drvenast miris te nema parabene ni sulfatne surfaktante. Pakiranje od 100 ml košta 9.28 eura (69.92 kn). 

Pročitajte više