Tiktokerica isprobala novi šampon za suho pranje popularnog brenda i ostala šokirana

Screenshot/Foto: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

K18, popularan brend proizvoda za kosu, nedavno je proširio svoju ponudu jednim novitetom koji je brzo postao senzacija na društvenim mrežama. Riječ je o AirWash šamponu za suho pranje kose bez aerosola. Osim što uklanja masnoću, ovaj proizvod sadrži K18 novopatentiranu molekulu odorBIND koja neutralizira i uklanja mirise. Marka tvrdi da šampon djeluje do tri dana.

Proizvod u nekoliko sekundi pretvara masnu kosu u onu koja izgleda čisto i svježe, što potvrđuju brojni videozapisi na TikToku. Korisnica Autym, @autymsanson, nedavno je podijelila svoje oduševljenje ovim sprejem.

U videu je navela da je čekala da joj kosa postane izrazito masna prije upotrebe proizvoda, što je postigla nakon četiri dana i dvije tjelovježbe. Demonstrirala je nanošenje spreja i objasnila da se radi o tekućem proizvodu koji ne ostavlja praškasti ostatak na vlasištu.

@autymsanson uhhhmmm @K18 Hair you’ve got some explainin to do!! #k18airwash #k18 #dryshampoo #redhair #redhead #copperhair ♬ original sound - Autym

Kosu je podijelila na sekcije i nanijela sprej, a zatim pokazala rezultat. Ostala je šokirana. "Vau. Ne mogu vjerovati koliko mi je kosa lepršava i kako čisto izgleda sada", rekla je i zaključila: "Ovo je nevjerojatno."

"Kosa mi izgleda kao da sam je oprala"

Ona nije jedina koja izražava oduševljenje ovim K18 sprejem za suho pranje kose. Na TikToku postoji mnogo videa u kojima korisnici hvale rezultate koje dobivaju. Bre, @bre.sutter, ističe da joj je ovo omiljeni šampon za suho pranje. "Najveći sam fan", kaže.

@bre.sutter K18 dry shampoo is now added to my favorites! @K18 Hair #hair #hairtok #hairtransformation #hairstyle #hairmusthaves #scalpcare #longhealthyhair #healthyhair #scandinavianhairline #dryshampoo #k18 ♬ original sound - bre.sutter

Frizerka Alex Linares, @alexlinares.hair, također je napravila recenziju ovog šampona za suho pranje. "Ovo je ludo", istaknula je, primijetivši veliku razliku u izgledu svoje kose. "Kosa mi izgleda kao da sam je oprala, ovo je zapravo ludo", naglasila je. "Opsjednuta sam ovim proizvodom", istaknula je i dodala da bi ga svakako preporučila.

@alexlinares.hair @K18 Hair what the heck did you put in this stuff #k18 #k18results #hairtok #diyhair #fyp #ftpシ ♬ original sound - Alex Linares

Šampon je tek lansiran prošlog mjeseca pa još nije stigao kod nas

K18 AirWash je tek lansiran krajem prošlog mjeseca na američkom tržištu tako da se još uvijek nije pojavio na K18 hrvatskoj stranici, ni na europskim Sephorama, ali vjerujemo da stiže uskoro. Što se tiče cijene, europska još uvijek nije poznata, ali ona američka jest - K18 AirWash od 118 ml košta 48 dolara u Sephori. Više o njemu možete vidjeti ovdje

Pročitajte više