Tiktokerica se požalila da joj je netko "ukrao" puna kolica u trgovini

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDNA žena je na TikToku podijelila svoje nesvakidašnje iskustvo koje je doživjela u američkoj trgovini Costco. "Ostavila sam svoja kolica negdje u trgovini jer ih nisam mogla uvesti u rashladni prostor koji je bio krcat", započela je u svom videu. Kada se vratila, kolica više nije bilo. 

"Otišla sam i našla sam ih", nastavila je i dodala da ih je neka žena uzela. Došla je do nje i uzela natrag svoja kolica. "Nije da su kolica bila prazna, doslovno sam ih napunila", rekla je pokazavši proizvode. Na kraju je poručila svojim gledateljima da ako su stvarno dobri u kupovanju u Costcu da ne ostavljaju svoja kolica bez nadzora. "Netko će ih 'ukrasti'."

@jenevaroseauthor There will be no Costco cart thievery on my watch, because I will steal it back. I am the Costco cart crusader 🛒🤺 #jenevarose #costcohaul #costcotiktok #storytime #reaction #chaoticenergy ♬ original sound - Jeneva Rose

Video je do sada pregledan 170 tisuća puta i prikupio je mnoštvo komentara. Neki su podijelili slična iskustva, a drugi su istaknuli da su upravo oni često, greškom, "ukrali" tuđa kolica. 

"Bože, budem nervozna ako nađem i uzmem prazna kolica u dućanu jer mislim da su nečija, ali puna kolica?!", "Vjerojatno je uzela kriva kolica", "Ali tko ima njezina kolica?", "Jednom sam slučajno uzeo tuđa kolica umjesto svojih. Shvatio sam to dva reda kasnije", "Često sam greškom zgrabio tuđa kolica za kupnju", "Dogodilo mi se isto nedavno, netko je 'ukrao' moja puna kolica u kojima je bila deka moje kćeri", neki su od njih. 

Pročitajte više