Tiktokericu šokirao iznos višekratne vrećice: "To će postati moja svakodnevna torba"

Foto/Screenshot: Shutterstock/TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

EREWHON je trgovina mješovitom robom u Los Angelesu koja je prije svega postala poznata zbog zdrave i organske hrane. No osim toga proizvodi koje nudi su uglavnom luksuzni i prilično skupi. Unatoč tome ima mnogo obožavatelja koji tamo redovno pohode, a poneki i snimaju što su sve kupili i dijele to s drugima putem TikToka ili Instagrama.

Iako je ova trgovina poznata po visokom cijenama, s vremena na vrijeme mnogi se ipak šokiraju iznosom koji tamo ostave. Tako je tiktokerica Stephanie sa svojim pratiteljima podijelila da ju je neugodno iznenadilo koliko je platila višekratnu vrećicu za kupovinu u toj trgovini. 

"Bila sam na blagajni i vidjela Erewhon platnenu vrećicu za kupovinu", rekla je, između ostaloga, u videu i dodala da se dvoumila između velike i male. "Ok, uzet ću veliku. Mislila sam da će biti 10.99 dolara. Ne, ovo me je koštalo 150 dolara. Što?" rekla je. 

@glamzilla I couldnt say no cuz i took 45 seconds to decide between the small or large bag and i was having that grocery store anxiety when you think youre holding up the line so i have to live with this decision now. #erewhon #erewhonmarket ♬ original sound - GLAMZILLA

Zašto nisi rekla da je ne želiš?

Kasnije u videu je pokazala i što je sve kupila u toj trgovini. No i dalje ju je mučila cijena višekratne platnene vrećice. "To će postati moja svakodnevna torba od sada nadalje. Moram to učiniti", rekla je. 

Video je prikupio mnoštvo komentara i 2 milijuna pregleda. "Ostala sam bez riječi kada sam čula cijenu torbe", "Koliko god puta pokušao pogoditi cijenu nečega u Erewhonu, stvarna cijena je uvijek dvostruko veća od onoga što sam mislio da će biti", "Ništa u toj trgovini nije 10.99", "Zašto nisi rekla da je ne želiš?", "Ta torba ih košta manje od jednog dolara", "Idem u Erewhon samo ako se trebam malo nasmijati i onda odem".

Pročitajte više