Timberland ima novu kolekciju. Crne čizme su mnogima favorit

Foto: timberland.com/timberland.at/timberland.de/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIMBERLAND ima novu kolekciju naziva The Lunar New Year u čast Godine zmaja, koja počinje 10. veljače prema kineskom zodijaku. S obzirom na to da se radi o kapsula kolekciji, ona sadrži svega par komada odjeće i obuće. Ova kolekcija dolazi u crnoj, crvenoj i zlatnoj shemi boja, a komade, između ostalog, krasi ilustracija zmaja.

Glavni komad kolekcije su čizme

Vjerojatno glavni komad kolekcije su Timberlandove Heritage 6-inčne čizme na vezanje koje dolaze u svojoj prepoznatljivoj silueti i u dvije boje - crvenoj i crnoj. Obje varijante su uparene sa zlatnožutim vezicama i šavovima, zajedno s privjeskom u obliku zmaja. 

Što se tiče odjeće, kolekcija uključuje majicu kratkih rukava u crvenoj i crnoj varijanti, bomber jaknu u crnoj boji, crnu hudicu, majicu dugih rukava u bijeloj i crnoj verziji te torbicu crne boje. U kolekciji bi naknadno trebalo biti dostupno i posebno izdanje GreenStride Motion 6 Mid čizama za planinarenje. 

Komentari na kolekciju na Instagram profilu Timberlanda su mahom pozitivni, a čini se da se većini najviše sviđaju crne čizme. "Ovo gori", "Jedva čekam da ih kupim", "Treba mi crni par", "Predivno", "Ovo je tako dobro", neki su od njih. 

Cijene od 25 eura naviše

Cijene se kreću od 25 eura do 220 eura, a već je dostupna za kupnju na pojedinim Timberlandovim stranicama, ali još uvijek nije stigla na onu Hrvatsku. Nadamo se da uskoro bude, a zasigurno će se pojaviti u online trgovinama koje drže i Timberland i šalju k nama. Sve komade možete vidjeti na službenoj Timberlandovoj stranici ovdje

Pročitajte više