Točke, prugice, geometrijski uzorci: Oduševila nas je nova Benetton kolekcija

Foto: benetton.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JUTARNJE kišno vrijeme nagnalo nas je da pregledamo jesensku ponudu modnih trgovina, a najviše nam se svidjela Benettonova. Vesela je i ispunjena zabavnim i upečatljivim uzorcima, poput maksi točaka, linija i geometrijskih oblika. No osim takvih komada, ima i klasičnijih, jednobojnih i bez uzoraka. Pregledali smo je i izdvojili favorite.

Za nju

Osvojile su nas suknje i džemperi s krupnim točkama. Džemper dolazi u crvenoj, lila, crnoj i zelenoj boji. Suknja dolazi u dugačkoj i kratkoj verziji, a mi ne znamo koja nam je ljepša. Što se tiče boja suknji, kratke dolaze u zelenoj, lila i crnoj, a dugačke u crvenoj, zelenoj i crnoj boji.

Benetton džemper, 82.16 eura (619.03 kn)
Benetton suknja, 82.16 eura (619.03 kn)
Benetton suknja, 56.94 eura (429.01 kn)

Osim suknje i džempera, za oko nam je zapela i ova košulja kratkih rukava točkastog uzorka. Dolazi u crnoj, lila i zelenoj boji. Košulja je bez rukava, ima šiljasti ovratnik sa skrivenim prednjim otvorom za dugme. 

Benetton košulja, 59.60 eura (449.06 kn)

Pojedini modeli hlača dobili su točkasti uzorak. Ove dugačke izrađene su od mješavine viskoze, imaju široki opušteni struk, patentni zatvarač i gumb. Tu si i praktični džepovi sprijeda i na stražnjoj strani. Dolaze u lila, zelenoj i crnoj boji. 

Benetton hlače, 83.49 eura (629.06 kn)

Svidjela su nam se i dva komada koja nisu na točke, jedan je kardigan na kvadratiće, a drugi džemper na prugice. Oba su višebojna, pa tako džemper dolazi u zeleno-bijelo-smeđoj kombinaciji i rozo-crveno-plavoj, dok kardigan ima bijele, crne, crvene i bež kvadratiće. 

Benetton džemper, 76.85 eura (579.03 kn)
Benetton kardigan, 92.78 eura (699.05 kn)

No nisu nas osvojili samo komadi s uzorcima već i pokoji "mirniji". Čini se da se Benetton za jesen vratio u prošlost i donio dosta komada retro štiha. Protiv toga nemamo ništa, dapače. Trapezice su nam jedne od najdražih hlača, a posebno nam se svidio ovaj model. Dolazi u bijeloj, crvenoj i prljavo bijeloj verziji. 

Benetton trapez hlače, 72.87 eura (549.04 kn)

Svidio nam se i ovaj jednobojni pončo sive boje. Odličan jesenski komad koji ide uz gotovo sve. Izrađen je od talijanske pređe od 100% šetlandske vune, tako da u njemu sigurno neće biti hladno. Dolazi i u brojnim drugim bojama. 

Benetton pončo, 59.60 eura (449.06 kn)

Za njega

Iako je muška kolekcija dosta "mirnija" od ženske kada je riječ o uzorcima i manje je komada, ipak ih ima. Nama je za oko zapeo ovaj džemper na višebojne kvadratiće, gotovo isti kao ženski kardigan koji smo iznad izdvojili. Ima duge rukave, okrugli izrez i izrađen je od pamuka te je opuštenog kroja.

Benetton džemper, 79.50 eura (598.99 kn)

Fora nam je i ovaj s vijugavim motivom, koji dolazi u tamnoplavoj i smeđoj boji. Nama je plavi ipak ljepši, a super će ići uz traperice i tenisice. Isto ima duge rukave i okrugli izrez.

Benetton džemper, 82.16 eura (619.03 kn)

Sitni geometrijski print krasi ovu košulju zelene boje iz nove kolekcije. Ima dugačke rukave, klasičan ovratnik, kopčanje sprijeda te je izrađena od pamuka. Odlična za svakodnevno nošenje. 

Benetton košulja, 50.30 eura (378.99 kn)

Mi volimo prugice, pa nam se svidjela ova majica dugih rukava s tim motivom. Osim u plavoj dolazi u smeđoj boji. Izrez na majici je okrugao, a ona je opuštenog kroja. 

Benetton majica, 27.74 eura (209.01 kn)

Sve ove uzorke valja nositi s jednobojnim komadima, a nama su se svidjele ove traperice iz nove kolekcije. Užeg su kroja, tamnoplave boje, a imaju isprani efekt na prednjem dijelu. 

Benetton traperice, 68.89 eura (519.05 kn)

Ovdje možete vidjeti kompletnu novu Benetton mušku kolekciju, a ovdje žensku. 

Pročitajte više