Tom Ford ima dva nova mirisa. Jedan je pokupio pohvale, a drugi je nekima preskup

Foto: selfridges.com/sephora.fr/tomford.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TOM FORD ima dva nova mirisa. Najnoviji je lansiran ovog mjeseca i dolazi u sklopu kolekcije Private Blend, a radi se o uniseks mirisu Myrrhe Mystère. Drugi miris koji dolazi od ove marke je ženski Café Rose.

Myrrhe Mystère

Myrrhe Mystère je jantarno drvenasti miris s notama myrrh esencije obavijene sandalovinom i vanilijom. Dostupan je u bočicama od 30 i 50 mililitara kao Eau de Parfum. Cijena mu se kreće od 155 eura naviše, a ovisi o mililitraži kao i o trgovini. 

Tom Ford Myrrhe Mystère Eau de Parfum, 50ml, 355 eura (2674.75 kn)

Mišljenja oko ovog parfema na Fragrantici su podijeljena, a neki su se osvrnuli na cijenu koja je po njima previsoka.

"Ne, nije za mene", "Vjerojatno imam oko 12 do 15 Tom Fordovih privatnih mješavina, a većina je prilično nevjerojatna (meni). Mislim da Myrrhe Mystère ne mogu nazvati nevjerojatnom!", "Miriše jako dobro, ali ne po cijeni koju TF traži", "Dobio sam dekant i divan je, ali zasad se čini kao nježnija verzija mirisa Amouage Interlude Man", "Nije vrijedan vašeg novca", "Kao parfumer, zaista ne mogu opravdati ove cijene", neki su od komentara. 


Café Rose

Café Rose je jantarno cvjetni miris s notama turske i bugarske ruže, kave, pačulija, kardamona, ylang-ylanga, korijandera, tamjana i sandalovine. Ovaj miris dolazi u bočicama od 30 ml (92 eura), 50 ml (139 eura) i 100 ml (195 eura). 

Tom Ford Café Rose, 30 ml, 92 eura (693.17 kn)

Što se tiče dojmova oko ovog mirisa, prenosimo neke komentare s Fragrantice i Sephore.

"Svidio mi se, ali ga još nisam isprobala na koži. A to može napraviti veliku razliku", "Lijep je, ali nije jedinstven", "Ovo je jako dobro. To je nježna ruža, s drvenastom pozadinom i natruhom pudera. Opuštajući je i elegantan. Bezvremenski", "Jako mi je drago da se ovaj miris vratio", "Parfem je jako ugodan za nošenje, mekan i ima jako dobru postojanost", "Dobar, ali se kava ne osjeti toliko, šteta".

Pročitajte više