Tom Hardy otkrio da je izbirljiv kada je riječ o parfemima. Evo koji trenutno nosi

Screenshot/Foto: YouTube/jomalone.eu

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATI britanski glumac Tom Hardy ovog puta zauzima centralno mjesto ne na filmskom platnu, već u svijetu visoke parfumerije. Hardy je službeno postao ambasador za Jo Malone London, predstavljajući njihov najnoviji parfem, Cypress & Grapevine Cologne Intense. Ovaj svježi i drvenasti parfem, obogaćen notama senzualnog jantara te čempresa i vinove loze, obećava oduševiti ljubitelje finih mirisa.

Hardy: Prilično sam izbirljiv kada je riječ o parfemima

Za lansiranje ovog parfema, Hardy je angažirao svog oca, Chipsa Hardyja, veterana u stvaranju reklamnih kampanja, i redatelja Edwarda Bergera, kako bi zajedno osmislili filmsku kampanju koja slavi jedinstvenost Londona.

Vrijedi istaknuti da je ovo Hardyjeva prva kampanja ikada. "Inače ne sudjelujem u reklamama jer više volim glumu i igranje različitih likova", izjavio je Hardy za britanski Vogue.

Jo Malone Cypress & Grapevine Cologne Intense, od 132 eura

"Prilično sam izbirljiv kada je riječ o parfemima", otkrio je Hardy i dodao da ga ne može samo tako kupiti. "To jednostavno nije moj stil", dodao je i pojasnio: "Smatram da dobar parfem treba biti nenametljiv i uskladiti se s osobom koja ga nosi. Ovaj parfem, po mom mišljenju, ima prekrasan klasičan, vintage i zemljani miris - mnogi su me upitali koji je to miris, nakon što su ga osjetili na meni." 

Parfem Cypress & Grapevine Cologne Intense dostupan je za kupnju u web trgovini Jo Malone Londona po cijeni od 132 eura za bočicu od 50 ml, te po cijeni od 188 eura za bočicu od 100 ml. 

Pročitajte više