Traper suknje su ponovo u trendu. Izdvojili smo nekoliko modela

Foto: hm.com/zara.com/stradivarius.com/pullandbear.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAKO JE trend duplog trapera u punom jeku, naravno da su se vratile i traper suknje, odjevni predmet koji mnogi najčešće vezuju uz hipije. Iako se kratke traper suknje teško uklapaju u bilo koju priliku, s dugim traper suknjama je drugačije. Dobro izgledaju i u poslovnom okruženju.

Traper suknja neka bude baza

"Suknja od trapera trebala bi biti ključni komad u ormaru svake žene", rekla je Meredith Melling, suosnivačica La Ligne, za Harper's Bazaar. "To je sretni kompromis između opuštenosti trapera i sofisticiranosti suknje."

Danas su traper suknje dostupne u brojnim nijansama i krojevima, od minimalističkih tamnih do onih ukrašenih neobičnim detaljima. Bez obzira na to odaberete li klasičan uski kroj suknje ili maxi suknju inspiriranom Y2K stilom, traper suknju promatrajte kao temelj svojeg stila i mijenjajte dodatke ovisno o prigodi.

Melling savjetuje traper suknju upariti s jednostavnom bijelom majicom i šeširom, a za zanimljiviji izgled savjetuje dodati mrežaste čarape. U nastavku smo izdvojili nekoliko modela traper suknji za različite stilove i prigode.

Mekana traper suknja, H&M, 35.99 eura
Dugačka traper suknja, H&M, 30.99 eura
Midi suknja s laserskim printom, Zara, 49.95 eura
Asimetrična traper suknja, Pull&Bear, 25.99 eura
Kratka traper suknja, Zara, 25.95 eura
Suknja-hlače od trapera na preklop, Stradivarius, 22.99 eura
Kratka traper suknja s volanima, Pull&Bear, 25.99 eura

Pročitajte više