"Trebamo novi početak:" Ljubitelji GTA Online zabrinuti oko budućnosti igre

Foto: rockstargames.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK obožavatelji nestrpljivo iščekuju Grand Theft Auto VI, koji vjerojatno izlazi sredinom 2025., neki se pitaju što će se dogoditi s GTA Online. Rockstar to do sada nije komentirao, a neki igrači vjeruju kako će ga zamijeniti nova verzija u kojoj će samo nastaviti gdje su stali.

"Voda je mokra"

No, to je nešto što se ne može potvrditi, iako do toga vjerojatno neće doći, barem ako je za vjerovati nagađanjima koje su ljubitelji franšize podijelili na Redditu.

"GTA VI će biti posve drugačija igra. Nova mapa, novi likovi i nova priča. Bilo bi glupo da Rockstar očekuje da prebacimo napredak iz prethodne igre. Igram GTA Online godinama. Napravio sam sve što sam mogao i kupio sve što sam mogao. Sad zamislite da se taj napredak prenese u novi GTA Online", započeo je raspravu korisnik u/ToppleToes. "To bi bilo tako dosadno."

Dodao je i kako bi to bilo nepošteno prema novim igračima. "Zamislite da netko tko nikad nije igrao GTAO počne igrati novu verziju i vidi da 90% lobija već sve ima. Ne bi se vratio." Upravo zato je uvjeren da neće ni biti nove verzija GTA Online.

Brojni su se drugi obožavatelji igre složili s njim: "Želim svjež i nov početak", "Trebamo novi početak", "Voda je mokra", "Napredak se ne prenosi ni u single player igrama, a kamoli u multi player igrama", "Naravno da se neće prenositi".

Naravno, trebat će pričekati potvrdu Rockstara, no svi koji su bili zabrinuti oko budućnosti GTA Online vrlo vjerojatno mogu odahnuti.

Pročitajte više