Ovog ljeta sve je u znaku trešnjica, a u trgovinama smo našli slatke naušnice

Foto: zara.com/stradivarius.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETO je uvijek vrijeme za osvježenje u modi, a ovog puta su trešnje te koje su osvojile svijet high street mode. Ove slatke, sočne bobice nisu samo ukusne već su postale i izvor inspiracije za modne trendove širom svijeta.

Jedan od najslađih dodataka koji smo pronašli su naušnice s motivima trešanja. Nježni dizajn i vibrantne boje čine ih savršenim dodatkom za ljetne outfite. Bez obzira nosite li casual jeans i majicu ili elegantnu haljinu za večernji izlazak, ove naušnice će dodati dašak svježine i šarma vašem izgledu.

High street trgovine su prepune ovih slatkih modnih dodataka, tako da možete lako pronaći par koji odgovara vašem stilu. Izdvojili smo nekoliko favorita koji su nam privukli pažnju.

Stradivarius naušnice, cijena je 7.99 eura
Stradivarius naušnice, cijena je 9.99 eura
Stradivarius naušnice, cijena je 7.99 eura
Zara naušnice, cijena je 12.95 eura

Pročitajte više