Twitter i TikTok zajednice rugaju se cipelama iz nove Katy Perry kolekcije

Foto: katyperrycollections.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVIJET društvenih medija ponovno je zakucao na vrata mode, ovog puta oko najnovije kolekcije obuće poznate pjevačice Katy Perry. Međutim umjesto očekivane oduševljenosti, cipele iz njene nove kolekcije postale su predmet ruganja i zabave među korisnicima Twittera i TikToka.

Oštre reakcije preplavile su društvene mreže čim su slike cipela počele kružiti internetom. 

@flynnwest so chic & so sleek 😭😭 #katyperry #shoes #shoezone #ukcomedy #britishhumour #katyperryshoes #fypシ ♬ original sound - Flynn West

Na svom Twitter profilu pjevačica je podijelila četiri fotografije nove obuće, što je izazvalo snažne i oštre reakcije korisnika.

"Što se događa, draga?", "Djevojko nitko ih neće nositi", "Zašto ih nisi prodavala 2013.?", "Mislio sam da je ovo stari tweet iz 2013. Moja greška", samo su neki od komentara.

Unatoč ovakvim komentarima, valja napomenuti da je modna industrija često izložena različitim interpretacijama i subjektivnim mišljenjima, tako su se pojedinima svidjele cipele. Ono što jednima izgleda neobično ili smiješno, drugima može biti izvanredno i inovativno. S druge strane, ova situacija svjedoči o snažnom utjecaju društvenih medija na percepciju mode i stvaranju javnog mišljenja o njoj.

Cijena cipela je 120 € (904.14 kn), a možete ih vidjeti na njezinoj službenoj web stranici (dostavljaju kod nas).

Pročitajte više