Ovakva čokoladna jaja još sigurno niste vidjeli, evo gdje smo ih našli

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Deliiicije

VOLIMO s vremena na vrijeme svratiti u Deliiicije i razgledati ponudu, vidjeti je li stiglo nešto novo i zanimljivo, ali i opskrbiti se favoritima koje često kupujemo. Nedavno smo posjetili trgovinu u Jurišićevoj ulici u Zagrebu i ostali oduševljeni, prije svega, uređenjem trgovine. Do sada smo uglavnom posjećivali lokacije na zapadu grada, stoga je ovo bio naš prvi posjet trgovini u centru.

Ne znamo za vas, ali nama ugođaj i uređenje trgovine odmah podižu iskustvo kupovine na višu razinu te se u takve trgovine rado vraćamo. Trgovina je podijeljena na tri dijela - donji, glavni dio, te dvije galerije u gornjem dijelu koje su jedna nasuprot druge. Na donjem dijelu nalaze se čokolade, praline, kave, čajevi, bombonijere, marcipani, razni namazi i paštete, poklon-paketi i još mnogo toga.

Mnogi su kupovali poklon-pakete

Na jednoj galeriji se mogu pronaći pjenušci, vina, viskiji, poklon-setovi i slično, dok druga galerija predstavlja carstvo za sve ljubitelje lijepih predmeta za dom i uživanje u jelu i piću. Između ostalog, tu se mogu naći popularne šalice Klimt, šalice Van Gogh, čaše za vino marke Versace i još mnogo toga.

Dok smo razgledavali ponudu i divili se uređenju trgovine, primijetili smo da su ljudi neprestano ulazili, a jedan proizvod posebno je bio tražen - poklon-paketi. Deliiicije u svojoj ponudi imaju već unaprijed složene pakete, ali postoji mogućnost i da ga slože po vašoj želji.

Svjedočili smo prodaji nekoliko unaprijed pripremljenih poklon-paketa, kao i kreiranju onih prilagođenih po željama kupaca. S obzirom na to da se Uskrs bliži, velika je vjerojatnost da je to glavni razlog povećane potražnje. Poklon-paketi predstavljaju idealan dar, posebice za one koji cijene ukusnu hranu i piće te elegantne dodatke za dom.

Raznovrsna ponuda gotovih poklon-paketa

U nastavku smo izdvojili nekoliko poklon-paketa koji su već unaprijed složeni i dostupni su za kupnju u Deliiicijama. Također, naveli smo i nekoliko proizvoda koje bismo preporučili ako biste sami sastavljali svoj poklon-paket.

Što se tiče gotovih poklon-paketa, izbor je raznovrstan. Tako se mogu pronaći paketi idealni za Uskrs s Lindtovim čokoladnim zečevima, kao i oni klasičniji, prikladni za razne prigode, koji sadržavaju različite prehrambene proizvode i pića. Međutim, ako nas pitate, Lindtovi čokoladni zečevi su odličan poklon za svaku prigodu.

U gotove poklon-pakete uvrstili smo i Dolce&Gabbana Colombe nastale u suradnji sa sicilijanskom slastičarnicom Fiasconaro. Unutar prekrasnih kutija, koje privlače pažnju, nalaze se talijanske uskršnje poslastice.

Radi se o trajnom kolaču napravljenom od kvasnog dizanog tijesta. Dolce&Gabbana Colombe dostupne su u nekoliko veličina, a nude se i s dodacima poput mandarina, čokolade i slično. Cijena im se kreće od 29.99 eura naviše.  

Evo koje bismo mi proizvode stavili u poklon-paket

Primijetili smo da nekim kupcima može biti izazovno odlučiti se što uključiti u poklon-paket, s obzirom na obilje izbora i atraktivnih opcija, ali i zadani budžet. Stoga, želimo podijeliti s vama proizvode koji su privukli našu pažnju i koje bismo sa zadovoljstvom primili kao poklon.

Za početak, fokusirali smo se na proizvode s uskršnjom tematikom, poput ovih čokoladnih pralina smještenih u pravu, obojenu ljusku jajeta. Ako želite da se vaš poklon istakne, ovo bi mogao biti idealan dodatak. Cijena jednog takvog jajeta od 50 grama iznosi 6.99 eura.

Lindtovi čokoladni zečići predstavljaju idealan dodatak uskršnjim poklon-paketima. Čokoladni zečići težine 50 grama dostupni su po cijeni od 3.49 eura, dok su oni od 100 grama po cijeni od 4.99 eura. Bijeli čokoladni zečići težine 100 grama su 5.99 eura, a po istoj cijeni su dostupni i oni s lješnjakom, također težine 100 grama.

Osim gorespomenutih slatkih dodataka za uskršnje poklon-pakete izdvajamo i Baileys Mini Delights - čokoladne praline s nadjevom od likera Baileys. Naime, poklon nekako nije potpun bez slatkoga, neovisno o prigodi. Cijena ovih pralina kreće se od 5.29 eura naviše, varirajući ovisno o verziji i veličini pakiranja.

U trgovini se mogu pronaći razne paštete i namazi, koje bismo definitivno uvrstili u poklon-paket namijenjen gurmanima. Prvo izdvajamo paštete marke Ducs De Gascogne, uključujući paštete od pačje jetre, kao i one od pačje jetre s dodacima poput šunke, maslina, vrganja, dimljenih prsa i slično. Pakirane su u teglice od 65 grama, s cijenama koje počinju od 4.49 eura nadalje.

I još malo pašteta, ali ovoga puta druge marke - Henaff. Posebno su nam zapeli za oko sljedeći proizvodi: pačja pašteta s lješnjacima (180 g, 7.09 eura), svinjska pašteta (180 g, 7.09 eura), kokošja pašteta s čilijem (90 g, 6.99 eura) i pačja pašteta sa smokvama (90 g, 5.99 eura).

Krema od pistacija Campo D'oro odmah nas je privukla. Može biti odličan izbor za doručak, poslužena na šniti kruha, ali i kao dodatak u kroasanima ili kao preljev za sladoled, palačinke i slične desertne delicije. Teglica od 180 grama košta 11.99 eura.

Ove morske soli dolaze u prekrasnom pakiranju koje ih čini izvanrednim poklonom samim po sebi. Dizajn pakiranja, osim što je estetski privlačan, također je i praktičan - teglice se mogu slagati jedna na drugu. U ponudi su razne varijante, od integralne morske soli do onih s dodacima poput tartufa, mente i limuna, marsala i ružmarina. Teglice teže 340 grama, a cijena svake je 14.99 eura.

Ako nas pitate, šalice su uvijek odličan izbor za poklon. One same po sebi predstavljaju divan dar, ali također mogu poklon-paketu dodati posebnu vrijednost i podići ga na višu razinu. Izdvojili smo nekoliko Klimt šalica, pri čemu je vjerojatno najpopularnija ova s motivom Poljupca. S njom sigurno nećete pogriješiti. Njezina cijena je 26.99 eura, dok su cijene drugih dviju šalica 39.99 eura.

Luksuzan poklon-paket Elem

Svaki poklon-paket može se dodatno obogatiti finim vinom ili nekim drugim pićem, a ponuda u Delicijama je raznolika. Međutim, na kraju želimo izdvojiti dva posebna poklon-paketa koji će sigurno oduševiti primatelja.

S cijenom od 599.99 eura poklon-paket Elem u ružičastoj okrugloj kutiji predstavlja idealan izbor za posebne prigode ili obljetnice. Uključuje luksuzni ohlađivač i Elem Prosecco Valdobbiadene - prosecco s oznakom DOCG koja jamči njegovu vrhunsku kvalitetu. Njegov bogati miris s notama citrusa i bagrema čini ga savršenim uz sirovu ribu i školjke.

Nešto povoljnija, ali jednako luksuzna opcija je poklon-set Elem istog brenda. U njemu, osim pjenušavog vina Prosecco Valdobbiadene, dolazi i narukvica presvučena ružičastim zlatom s blistavim kubičnim cirkonima. Njemu je redovna cijena trenutno snižena pa iznosi 149.99 eura. 

Sponzorirani sadržaj donose Index i Deliiicije u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više