U svim Lidlovim trgovinama cijene su od sada prikazane elektronski

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POČETKOM ovog tjedna posjetili smo jednu Lidlovu trgovinu u Zagrebu i uočili novost na policama. Cijene proizvoda više nisu bile prikazane na uobičajeni način pomoću papirnatih oznaka, već elektronski.

Da bismo saznali je li ova promjena provedena u svim Lidlovim trgovinama diljem zemlje i koje su prednosti ovakvog načina prikazivanja cijena, poslali smo upit Lidlu. Njihov odgovor prenosimo u cijelosti.

Od 15. lipnja u svim Lidlovim trgovinama

"Lidl Hrvatska od 15. lipnja u svim svojim trgovinama u Hrvatskoj ima elektronsko prikazivanje cijena.

Ovakav način prikaza cijena ima čitav niz prednosti; prije svega, cijene se dnevno automatski ažuriraju pa su tako na elektronskim oznakama uvijek ispravne cijene. Nadalje, pomoću elektronskog iskazivanja cjenovnih oznaka, Lidlovim djelatnicima u trgovinama se značajno olakšavaju procesi. Važno je napomenuti i uštedu troškova papira i ispisa cijena, što je sukladno Lidlovim ciljevima održivosti", odgovorili su nam. 

Lidl je ovu promjenu s prikazom cijena najavio još početkom godine, o čemu smo već pisali

Foto: Lidl UK
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.