U Zagrebu će se uskoro održati velika rasprodaja odjeće, cijene su povoljne

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ODLIČNA vijest za sve ljubitelje vintage komada. U Zagrebu će se ponovo održati event BeThrifty. Ovakav event je već održan u listopadu prošle godine, a ovog puta će se održati 11. i 12. veljače u Domu sportova.

Ekološka svijest, štedljivost, izražavanje individualnosti i veliki izbor jedinstvene i trendi mode te modnih dodataka samo su neki od mnogih motiva kojima se vodi BeThrifty.

Spoj mode i održivosti

Cilj BeThrifty Kilo Salea je spojiti modu i održivost, a koncept Kilo Salea znači da se ne kupuje po komadu, nego po težini. 

Koncept prodaje je zapravo veoma jedinstven i drugačiji, što se posebno dopada mladima. Pojedinačne komade koje sami odaberu i kombiniraju s drugom odjećom koju pronađu tu ili već posjeduju plaćaju po kilogramu, pa tako jedna kila košta 39 € (293.85 kn).

Mi smo posjetili prošli event i izbor je velik, kožne jakne, džemperi i duksevi, šarene i denim košulje, a možete pronaći i popularne marke poput Nikea, Adidasa, Reeboka, Lacostea, Ralph Laurena i mnogih drugih.

500 besplatnih ulaznica

Postoje dvije opcije ulaznica, besplatne ulaznice koje su ograničene na 500 ulaznica i regularne ulaznice koje koštaju 3 € i neograničene su. Ulaznice možete potražiti ovdje.

Pročitajte više