U Zagrebu se prodaje lijepo uređena kuća za 259.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta za oko nam je zapela lijepa kuća koja se nalazi u zagrebačkoj Dubravi, u Oporovečkom dolu. Ova samostojeća kuća ima 138 kvadrata i prodaje se za 259.000 € (~ 1.951.436 kn).

Ova samostojeća prizemnica je novije gradnje, iz 2007., i smjestila se na parceli od 593 kvadrata. Nalazi se na brijegu, jugozapadne je orijentacije s pogledom na voćnjak i šumu.

Četiri spavaće sobe

Sastoji se od prizemlja i potkrovlja. Prizemlje se sastoji od otvorenog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom i izlazom na vrt, četiri spavaće sobe i kupaonice s WC-om. U potkrovlju je jedna otvorena prostorija u rohbau fazi.

U oglasu je istaknuto da kuća može biti i za život, ali i za turistički najam. Također, navedeno je da je dokumentacija uredna, a vlasništvo 1/1. 

Oglas možete vidjeti ovdje

Index Oglasi

Pročitajte više