Ugly shoes: Počeo trend cipela koje se smatra ružnima

Foto: converse.com/loewe.com/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRENDOVI dolaze i odlaze nekoliko puta tijekom našeg života. "Ružne cipele" već su se ranije pojavile u svijetu visoke mode, no u zadnje vrijeme ih sve češće viđamo u hight street dućanima. 

Balenciaga Triple S model, Fila Disruptor, Birkenstock, Crock i Ugg samo su neki od modela o kojima mnogi imaju podijeljena mišljenja. Neki ih vole, a neki mrze. 

U nastavku smo izdvojili nekoliko cipela koje su nedavno lansirane i možemo ih staviti pod kategoriju "ružnih". Važno je napomenuti da su ove cipele iznimno popularne u modnim krugovima pa će tako možda i vas impresionirati.

Čizme iznad koljena od neoprena, cijena je 89.95 € (677.73 kn)

Ove otvorene čizme pronašli smo u popularnom high street dućanu Zari. Čizme su iznad koljena te od neoprena. Otvor je sprijeda s pregradom za palac, a sa strane se kopčaju na patent. Nekima će biti super za prijelazno razdoblje.

Chuck 70 De Luxe Heel, cijena je 112.32 € (846.28 kn)

Ako ste veliki ljubitelj štikli i Converse tenisica, onda su ovo super cipele za vas. Converse je izbacio tenisice Chuck 70 model s petom. Gornji dio je od pamučnog kepera i u neutralnim tonovima je za jednostavno sparivanje s cijelom garderobom.

Tenisica od trave od platna i rafije, cijena je 1400 € (10548.3 kn)

Ove tenisice španjolske luksuzne modne kuće Loewe napravljene su od ručno izvezene rafije koja daje efekt trave. Vlasnici kućnih ljubimaca možda bi ih trebali izbjeći.

Pročitajte više