"Ugodno sam iznenađen": Ove šalice u obliku stošca hit su na Temuu

Foto: temu.com/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEOBIČNI i funkcionalni predmeti dobrodošao su dio gotovo svakog kućanstva. Pozornost su nam privukle zanimljive šalice u obliku stošca. Šalice su keramičke, a dolaze s postoljem koje ih fiksira. Dok ih ne koristite za ispijanje različitih napitaka, možete ih koristiti kao jednostavan ukras.

"Izgledaju još bolje uživo"

Kapacitet šalica je 200 ml, iako se zbog oblika možda čine manjima. Mogu se koristiti za topla i hladna pića. Odličan su poklon za useljenje, ali i druge prilike.

Ove šalice na Temuu imaju ocjenu 4.8, a kupci pišu: "Ugodno sam iznenađen kvalitetom. Stvarno lijepo napravljeno i ukrašeno", "Kul", "Divne šalice, oduševljena sam", "Može se koristiti kao mala vaza", "Izvrsne kvalitete, izgledaju još bolje uživo", "Izgleda kao na slici". Dostupne su u nekoliko boja i uzoraka.

Šalica u obliku stošca, Temu, cijena na sniženju je 8.67 eura
Šalica za kavu, Temu, cijena na sniženju je 7.98 eura

Ako pak želite cijeli usklađeni set, na Amazonu možete kupiti komplet od četiri komada ovih šalica. Dolaze u četiri različite boje: ružičastoj, crnoj, plavoj i bijeloj. Svaka šalica ima svoje postolje.

Komplet šalica, Amazon, 43.99 eura
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.