Ukradeno 50 komada iz nove Balmain kolekcije neposredno prije tjedna mode u Parizu

Foto: Shutterstock (na fotki nisu komadi o kojima je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FRANCUSKA modna kuća Balmain ostala je bez komada iz nove kolekcije koji su trebali biti predstavljeni na reviji u Parizu kasnije ovog mjeseca. Naime, kamion koji je prevozio odjeću otet je, a vijest o krađi podijelio je kreativni direktor Olivier Rousteing na Instagramu. 

Rousteing je u objavi na Instagramu rekao da su lopovi zaplijenili vozilo s 50-ak artikala iz Balmainove nove kolekcije dok je vozač prevozio komade sa zračne luke do sjedišta marke u Parizu. "Ovo je tako nepravedno. Moj tim i ja smo naporno radili", napisao je između ostalog Olivier. Prema pisanju Reutersa, vozač kamiona je neozlijeđen. 

Kako piše Reuters, Balmain bi trebao predstaviti svoju kolekciju proljeće-ljeto 2024. 27. rujna tijekom tjedna mode u Parizu, na kojem će kolekcije predstaviti i Louis Vuitton, Dior, Chanel i Hermes. Glasnogovornik Balmaina potvrdio je da će se revija u Parizu održati, odbivši komentirati pljačku dok se ne završi istraga.

Pročitajte više