"Umjetničko djelo": Rimowa i La Marzocco predstavili novi espresso aparat

Foto: lamarzocco.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RIMOWA, poznati proizvođač luksuzne prtljage, proširio je svoj asortiman proizvoda kroz ekskluzivnu suradnju s talijanskim brendom espresso aparata, La Marzocco.

Aparat je izrađen od visokokvalitetnog srebrnog čelika

Ovaj projekt, koji obuhvaća dvije renomirane marke, predstavlja kombinaciju kreativnosti, stručnosti i pažnje prema detaljima. Rezultat je Linija Mini s oznakom Rimowa, kompaktni espresso aparat vrhunske kvalitete koji se ističe izvanrednim performansama i prepoznatljivim La Marzocco dizajnom. Rimowa-ina estetika jasno je vidljiva kroz sofisticirane aluminijske uzorke na uređajima.

Aparat je izrađen od visokokvalitetnog srebrnog čelika, u skladu s prepoznatljivom estetikom Rimowa-e, odražavajući njezine ključne karakteristike. Ova ekskluzivna verzija proizvedena je u Firenci, zahtijevajući 40 sati ručnog rada. Svaki detalj je pažljivo osmišljen, a okvir aparata otkriva logotipe oba brenda, jasno pokazujući visoku razinu pažnje posvećenu izradi. Dizajn uključuje i slavinu za toplu vodu po narudžbi te gumbe od aluminija, ukrašene prepoznatljivim monogramima Rimowa i La Marzocco. Prilagođeni portafilter i noge aparata redizajnirani su u anodiziranom aluminiju, dodajući dodatni sloj elegancije i funkcionalnosti.

Unatoč kritikama, postoje i oni koji su oduševljeni aparatom

Aparat nosi visoku cijenu od oko 11.715 eura na europskim tržištima, što je razlog zbog kojeg mnogi nisu impresionirani. Na društvenim mrežama se pojavljuju komentari poput: "Koji je smisao ove suradnje? Kako je to povezano s Rimowa-om, čini se kao pretjerivanje", "Malo previše, ali ako netko želi kupiti, zašto ne?". Unatoč kritikama, postoje i oni koji su oduševljeni aparatom, nazivajući ga "umjetničkim djelom".

Pročitajte više