Upola jeftiniji od drugih na tržištu: Tecno lansira svoj prvi preklopni uređaj

Foto: mobile-phantom.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NAKON što je ranije ove godine predstavio Phantom V Fold, Tecno sada izbacuje na tržište Phantom V Flip kao svoj prvi preklopni telefon, a slično kao i njegov stariji model, ovaj uređaj dolazi s impresivnom cijenom.

Ima karakteristike kao i drugi preklopni telefoni

Tecno Phantom V Flip dijeli mnoge karakteristike s drugim preklopnim telefonima. Ima impresivan 6.9-inčni AMOLED zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz, koji se preklopi na pola kako bi otkrio vanjski zaslon za primanje obavijesti i obavljanje ograničenih zadataka.

No, Tecno pristupa ovom zaslonu na potpuno drugačiji način, koristeći kružnu ploču promjera 1.32 inča oko kamere. Ovaj zaslon uglavnom služi za obavijesti i kameru.

Tecno Phantom V Flip, osim svog zaslona, pokreće MediaTek Dimensity 8050 čipset, ima 256 GB prostora za pohranu i 8 GB RAM-a. S opremljenom baterijom kapaciteta 4000 mAh podržava brzo žičano punjenje od 45 W putem USB-C priključka, iako nema mogućnost bežičnog punjenja putem Qi standarda. Unutar kutije dolazi i brzi punjač.

Dolazi u crnoj i ljubičastoj boji

Kada je riječ o kamerama, ovaj uređaj ima glavnu kameru od 64 MP i ultraširoku kameru od 13 MP, dok je za selfieje dostupna kamera od 32 MP smještena na unutarnjem zaslonu.

Fizički hardver dolazi u crnoj i ljubičastoj boji. Metalni okvir ima zaobljeni dizajn te je prisutan senzor otiska prsta na bočnoj strani. Za razliku od Fold modela, Flip podržava opciju "zastajkivanja" šarke između 30 i 150 stupnjeva, što omogućava primanje poziva, fotografiranje i još mnogo toga. 

GSMArena kaže da će europska cijena biti oko 700 € (5274.15 kn), što je još uvijek gotovo polovica cijene koju imaju drugi sklopivi uređaji.

Pročitajte više