Upravo otkrivena nova boja prvih Crocs tenisica. Ljudi pišu: "Tenisica godine"

Foto/Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DA ĆE brend Crocs lansirati svoje prve tenisice ove godine, više nije novost, a njihov izgled je u potpunosti nedavno otkrio sam dizajner Salehe Bembury nakon serije fotki prošle godine u kojima je otkrivao samo detalje. Sada je ovaj američki dizajner otkrio da će tenisice Juniper doći i u još jednoj boji mimo breskvaste sa zelenim potplatom. 

>> "Digao si ovaj brend iz pepela": Uskoro stižu prve Crocs tenisice

Ova najnovija varijacija ima plavi gornji dio dok je upečatljiv potplat narančaste boje. Također, na tenisicama su vidljivi i neki tamnoljubičasti i ljubičasto-ružičasti te kričavo zeleni detalji. Prema pisanju stranih medija za sada nije poznato hoće li obje boje Juniper tenisica biti lansirane u isto vrijeme, a i još uvijek se očekuje točan datum njihova lansiranja. 

Očekuje se da će se pojaviti u prodaji tijekom sezone proljeće/ljeto

"Jedva čekam da se dočepam tih tenisica", "Nikada nisam vidio cipelu koja mi je bila potrebnija od Junipera. Savršena", "Trebam ih", "Jedva čekam da si nabavim par", "Ne sviđaju mi se", "Trebam tu kombinaciju boja ekspeditivno", "Trebaju mi plave", "Kada stižu?", "Tenisica godine", "Obje boje mi se sviđaju", neki su od komentara ispod objave Juniper tenisica u novoj boji. 

Očekuje se da će se tenisice pojaviti u prodaji negdje tijekom sezone proljeće/ljeto 2024., kao što je Bembury otkrio u ranijim objavama s novim tenisicama. Nadamo se da nećemo morati čekati predugo na njihovo lansiranje. 

Pročitajte više