Uskoro će se održati sjajan buvljak za sve ljubitelje vintage komada

Foto: Press

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HRVATSKA stilistica Barbara Repe najavila je sjajan buvljak za sve ljubiteljice i ljubitelje mode. Nakon uspješne organizacije više samostalnih buvljaka, Barbara je odlučila otvoriti svoj bogati fundus i prirediti predbožićni buvljak koji će se održati 8. prosinca u Zagrebu.

Ovaj buvljak odlična je prilika za ljubitelje vintage i second hand stvari, a neće nedostajati ni ponuda kvalitetnih bundi. Barbara Repe ističe kako će fokus buvljaka biti na pristupačnim cijenama, čime želi omogućiti svima pristup visokokvalitetnim modnim komadima.

50% popusta na torbice Repe

Poseban naglasak ovogodišnjeg buvljaka je na ponudi ručno rađenih unikatnih torbica pod brendom Repe. Torbice su izrađene u dimenzijama koje omogućuju praktičnost, s dovoljno prostora za mobitel, mali novčanik i ostale potrebne sitnice. Barbara je odlučila ponuditi jedinstvenu priliku za sve ljubitelje njezinih torbica s popustom od 50%, isključivo tijekom trajanja buvljaka.

Buvljak će se održati u Berislavićevoj ulici 20, u opuštenoj atmosferi fotografskog ateljea Zvonimira Ferine, gdje će posjetitelji moći uživati uz dobru glazbu i osvježavajuć prosecco. Buvljak će trajati od 15 do 22 sata, pružajući posjetiteljima priliku za afterwork mingle i uživanje u jedinstvenom šoping-iskustvu.

Pročitajte više