Adidas i Korn predstavili novu zajedničku kolekciju

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO ih ne znate po glazbi, znate ih po Adidas trenirkama. Korn je jedan od bendova koji su obilježili kasne devedesete, a nakon uspješne zajedničke kolekcije iz 2023., Korn i Adidas su se još jednom udružili kako bi predstavili odjeću, obuću i modne dodatke.

"Ne, totalno sam švorc"

Kolekcija je nadahnuta nekonvencionalnim stilom članova benda i njihovom ljubavlju prema klasičnim Adidas trenirkama s tri pruge. U kolekciji će biti dostupni zeleni šljokičasti gornji i donji dio trenirke, majica s tri pruge na rukavima, tri para čarapa i šilterica s logom benda. Trenirka će biti dostupna samo na službenom web shopu Korna.

"Nadam se da ih preprodavači neće uhvatiti prvi", "Molim vas, ne, totalno sam švorc", "Jedva čekam", "Tako slatko", "Moje Korn srce je sretno", "Trebali ste najaviti nekoliko mjeseci ranije" neki su od komentara na Instagramu.

Kolekcija će biti dostupna od 15. svibnja na Adidas i Korn službenim web trgovinama i u odabranim trgovinama.

Pročitajte više