Uskoro u prodaji dva nova modela Sonos zvučnika. Poznate su i cijene

Foto: sonos.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SONOS je ranije ovog mjeseca najavio dva nova zvučnika koja označavaju početak nove ere za tvrtku. Do sada su bili više koncentrirani na ponudu svojih soundbarova, a sada su se ponovno usmjerili prema zvučnicima i glazbi. Predstavljena su dva zvučnika - Era 300, koji košta 499 € (3759.72 kn), i nešto pristupačniji Era 100, koji košta 279 € (2102.13 kn).

Sonos Era 300, 499 € (3759.72 kn)

Era 300 je namijenjen isporuci prostornog audiozvuka, a sadrži šest optimalno postavljenih drivera zvučnika i to sprijeda, sa strane i na vrhu za podršku Dolby Atmos Musica. Zvučnik može streamati glazbu s različitih usluga i uređaja uz WiFi i Bluetooth. Uz kabel i Sonos Line-In adapter mogu se povezati i drugi uređaji, poput npr. gramofona. 

Dolaze u crnoj i bijeloj boji 

"Bez obzira gdje se nalazite ili što puštate, iskustvo slušanja nije ništa drugo nego izvanredno. Prilagođeni valni vodiči precizno raspršuju zvuk desno, lijevo, naprijed i iznad, stvarajući senzacionalno prostranu stereo zvučnu kulisu koju možete osjetiti po cijeloj prostoriji", opisuju Era 300 zvučnik na službenoj stranici. 

Sonos Era 100, 279 € (2102.13 kn)

Era 100 model isto može reproducirati audiosadržaj koristeći WiFi i Bluetooth, i isto se mogu drugi uređaji povezati putem pomoćnog kabela ili Sonos Line-In adaptera. Era 100 nije u potpunosti novi model, već nasljednik Sonos One zvučnika. Donosi neka poboljšanja, poput većeg zvučnog dosega. Osim toga dizajn mu je kompaktniji i u obliku valjka. 

Oba nova modela stižu u crnoj i bijeloj boji, a u prodaji su od 28. ožujka. Više informacija možete vidjeti na službenoj stranici ovdje.

Pročitajte više