Uz ove ladice nema više nereda u kuhinjskim ormarićima. Ljudi pišu: Najbolje su

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IMATE mnogo polica i ormarića u kuhinji, ali nedostaje vam ladica i teško vam je pristupiti stvarima? Zahvaljujući TikToku, pronašli smo rješenje za taj problem. Riječ je o izvlačnim ladicama koje se jednostavno montiraju - bez potrebe za bušenjem, koristeći samo dvostrane ljepljive trake. Uz njih, svaki ormarić može biti opremljen ladicama, čime se kuhinja čini preglednijom i organiziranijom.

Tiktokerica Jen ističe da su te ladice njezin omiljeni kuhinjski dodatak i da se instalacija obavlja za samo nekoliko minuta. Naglasila je da su ladice izdržljive i dostupne u različitim veličinama te je pokazala kako ih je ona iskoristila.

@girlyyouarebeautiful In my “kitchen favorites” list or DM me C754 for 🔗! Say farewell to kitchen clutter with this pull out cabinet organizer!! 👩🏽‍🍳👋🏼 My fav snacks and cooking gadgets are more accessible and visible!!! Installation takes only minutes because of the double nano adhesive strip!!! No drilling required!! 🙌🏻🥳 #amazonkitchen #amazonorganization #amazonkitchenfinds #amazonhome2024 #amazonkitchenfavorites ♬ original sound - Jen | Amazon finds

Video je do sada pregledan 2.5 milijuna puta i prikupio je mnoštvo komentara. "Hvala ti na ovome", "Jako su kul, trebaju mi", "Jako zgodno", "Volim ovo", "Upravo sam naručio", "Najbolje su", "Upravo sam ovo tražila, hvala ti na dijeljenju", samo su neki od komentara, a mnogi su tražili link za kupnju. 

Ove izvlačne ladice dostupne su i na njemačkom Amazonu, gdje smo pronašli nekoliko modela i izdvojili ih u nastavku. Osim u kuhinji, mogu se koristiti i u ostalim ormarićima u domu. Prije kupnje, preporučujemo da izmjerite veličinu ormarića.

Produljiva ladica na izvlačenje, više veličina, Amazon, od 39.99 eura
Produljiva ladica za kuhinjske ormariće, više veličina, Amazon, od 45.12 eura
Produljiva ladica na izvlačenje, više veličina i boja, Amazon, od 39.99 eura
Produljiva ladica na izvlačenje, više veličina, Amazon, od 36.99 eura

Pročitajte više