Uz ovu inovativnu budilicu s Amazona svakodnevno ustajanje će vam biti lakše

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TEŠKO se budite ujutro? Niste jedini, mnogima je ustajanje uz zvuk budilice prava noćna mora. No, ova inovativna budilica tome bi mogla stati na kraj. Nudi više od prikaza vremena i zvuka koji vas budi. Ima LED svjetlo preko cijelog zaslona koje imitira izlazak sunca.

"Kupljeno"

Satovi ne određuju sami kad je "izlazak sunca". To određujete vi, a možete prilagoditi boje, zvuk budilice i drugo. Korisnici ovog sata na TikToku su pokazali kako ga koriste, a vidljiva je i mogućnost usklađivanja ritma glazbe i svjetla za više dinamičnosti.

@ylilnoon Replying to @Soph Shorland this has changed the wake up game for me as I always wake up to the light before the alarm goes off! Srsly recommend #sunrisealarmclock #sunriselamp #temuhaul #temureview ♬ original sound - lily 🤍
@brookes_buys Sunrise Alarm Clock. Set your schedule alarm time and wake up to calming sounds or a gradual sunrise illuminated light. ☀️ You can shop my Amazon Store bio link idea list: NEW AMAZON FINDS #amazonhome #amazonhomefinds #amazongadgets #homegadgets #gadgets #founditonamazon #amazonmusthaves #amazonfavorites ♬ original sound - Brookes Buys

"Ne treba mi, ali ga želim", "Kupljeno", "Ne vjerujem da bi me ovo probudilo", "Sviđa mi se kako izgleda", "Nikad nisam nešto kupila ovako brzo", "Prodano", "Tako je mračno ujutro, ovo je super", "Bolesno", neki su od komentara na objave.

Pronašli smo dvije popularne varijante

Ova budilica nudi dvostruke alarme koji se mogu prilagoditi za svakodnevno i povremeno korištenje. Funkcija odgode pruža dodatnih devet minuta sna i može se koristiti do pet puta.  Svjetlinu prikaza vremena također možete prilagoditi svojim potrebama. Dvije su varijante ovakvog sata trenutno popularne, a pronašli smo ih obje.

Dekala budilica, Amazon, cijena na sniženju je 27.07 eura

Ova budilica u obliku prstena ima dvije dodatne mogućnosti: punjiva je uz pomoć USB kabela, a dostupna je i opcija bijelog šuma.

Blonbar budilica, Amazon, 49.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.