Valovito zrcalo pravi je hit na društvenim mrežama. Evo gdje ga kupiti

Screenshot/Foto: TikTok/amazon.de/etsy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VALOVITO zrcalo poharalo je društvene mreže, a naročito TikTok koji je prepun videa u kojima mnogi pokazuju svoja ekscentrična zrcala. Različitih boja i veličina, ova zrcala privukla su pozornost upravo zbog svojeg valovitog okvira koji je u nekim slučajevima i veći od zrcalnog dijela. No, čini se da to većini ne smeta jer su u ovakvim zrcalima pronašli odličan ukras za svoj dom, a neka od ovih zrcala čak i svijetle.

"Ovo je savršeno zrcalo"

Sydney Nicole (@sydneynicolegiff) je na TikToku pokazala svoje novo bijelo valovito zrcalo. Njezino zrcalo je bijelo i čak se može uklopiti u minimalistički uređen prostor. Pokazala je proces raspakiravanja i postavljanja zrcala koje je smjestila u hodnik.

@sydneynicolegiff this mirror is a DREAM 🤍☁️ under ‘home’ on my amaz0ñ st0ré !!! actually cant believe this find its a wave floor mirror that is velvet and PERFECTION @amazonhome #amazonhomefinds #wavemirror #floormirror #homefinds ♬ original sound - DJ Discretion

"Razmišljala sam trebam li ga kupiti, ovo je moj znak", "Znam da bi ga moja mačka uništila, ali zaljubljena sam", "Trebam ovo", "Ovo je savršeno zrcalo", "Trebam ga sad", "Trebam ovaj oblak", neki su od komentara ispod videa.

Tiktokerica s @rybkatwinsofficial također se zaljubila u ovakvo zrcalo. No, iako joj se sviđa dizajn, nije sigurna kako ga uklopiti u dom, stoga je tražila savjet na TikToku: "Jako mi se sviđa ovo zrcalo, ali ne znam koliko dobro izgleda u mojoj sobi."

@rybkatwinsofficial Thoughts? Love it but maybe not in my bedroom?! 💜💗💛🪞 #wavymirror #trendingwavymirror #LEDmirror #unboxingmirror #unboxing ♬ original sound - The Rybka Twins

"Izgleda lijepo sa svim ovim bojama, ali zrcalo izgleda maleno u odnosu na okvir", "Stavi ga iznad namještaja", "Lijepo je, ali ne pristaje vibri tvoje sobe", "Možda da ormar pomakneš prema prozoru, a zrcalo staviš na njegovo mjesto?", "Izgleda nevjerojatno, ali slažem se da ne izgleda dobro u sobi", "Stavi ga na zid", neki su od komentara i savjeta.

Gdje kupiti?

Najpopularnija postaja za kupnju valovitog zrcala je Etsy, no može se pronaći i u drugim trgovinama. Ako vam se sviđa ovaj stil zrcala, ali ne odgovara vam veličina, možete pronaći i malena stolna valovita zrcala.

Valovito zrcalo, Etsy, snižena cijena je od 168.86 eura
Valovito zrcalo, Etsy, od 106.70 eura
Ručno rađeno valovito zrcalo, Etsy, 2318.26 eura
Maleno valovito zrcalo, Amazon, 17.99 eura

Pročitajte više