Vanda Winter savršeno nosi maxi kapute hrvatskog brenda Eloo. Pogledajte modele

Foto: Doris Fatur

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ELOO, modni brend iza čijeg kreativnog vodstva stoji modna dizajnerica Ivana Ravlić, predstavlja novu modnu priču i to s maxi kaputima u prvom planu.

Zaštitno lice kampanje je talentirana glumica i pjevačica Vanda Winter, koja je svojom bezvremenskom ljepotom upravo savršeno utjelovila kreativni koncept dizajnerice, navode u priopćenju.

Najfinija virgin vuna i kašmir te veganska koža

Dizajnerica je inspiraciju za kolekciju pronašla u modno eklektičnim, ali iznimno elegantnim i sofisticiranim sedamdesetima. Kolekcija Seventies je urbana, zavodljiva, elegantna, ženstvena i kreativna.

Maxi kaputi, napravljeni od najfinije virgin vune i kašmira, naglašenih ramena i kragne, dostupni su u boji fuksije i cigle, a crni maxi kaput remenom naglašenog struka napravljen od veganske kože, uz naglašena ramena i kragnu, daje formu i ističe ženstvenu siluetu.

Kraće verzije

Od najfinije vunene tkanine načinjene su i kraće verzije kaputa, dostupne u varijanti boje duhana uz igru kragne u antracit sivoj nijansi, a kratki kaput načinjen od umjetnog krzna s uzorkom zebre komad je u kojem zasigurno nećete proći nezapaženo.

Kolekcija Seventies dostupna je u Eloo showroomu na adresi Starotrnjanska 23 u Zagreb i online.

Pogledajte modele i cijene:

Louise kaput2938.46 kn (390 €)
Evie kaput, 3616.56 kn (480 €)
Stella kaput2938.46 kn (390 €)
Emilly kaput3616.56 kn (480 €)

Pročitajte više