Veja ima novu liniju platnenih tenisica. Sviđaju nam se modeli u jarkim bojama

Foto: veja-store.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEJA još od 2005. kreira tenisice koje su vrlo brzo postale popularne i ostale u trendu sve do danas. Krasi ih jednostavna silueta koju je lako upariti s raznim odjevnim kombinacijama. Ovaj poznati brend obuće ponosi se svojim ekološkim pristupom izrade iste. 

Veja koristi brazilski i peruanski organski pamuk za platno i vezice, amazonsku gumu za potplate i druge razne inovativne materijale osmišljene od recikliranih plastičnih boca ili recikliranog poliestera. Na stranici navode da se njihove tenisice proizvode u tvornicama visokog standarda u Brazilu, a upravo je od tu došla i najnovija kolekcija ekološki prihvatljivih tenisica Wata II. 

Osim u neutralnoj, dolaze i u nekoliko hrabrijih boja

Tkanina Wata II izrađena je od certificirane organske i regenerativne pamučne pređe iz Bergman Rivera u Peruu, dok su podstava i vezice izrađene od 100% organskog pamuka iz Brazila i Perua. Pamuk u Brazilu i Peruu uzgajaju udruge koje poštuju ljude i okoliš, prema načelima pravedne trgovine, navode na stranici brenda.

Wata II modeli dolaze u visokoj i niskoj varijanti i, osim u neutralnim bojama, dolaze i u nekoliko hrabrijih idealnih za nadolazeći topliji period godine. Cijena niskih modela je 125 eura (941.82 kn), a visokih 135 eura (1017.16 kn). Kompletnu novu unisex kolekciju možete vidjeti ovdje

Pročitajte više