"Veličanstveno odredište": Poznati portal za putovanja nahvalio jedan hrvatski grad

Foto: Shutterstock/booking.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PORTAL European Best Destinations nedavno je objavio listu rajskih europskih destinacija, a uz gradove poput Madeire, Caprija i Krfa našao se i hrvatski grad na moru Omiš. 

"Nemate priliku putovati u bilo koje doba godine, a želite da vaš odmor bude savršen, nezaboravan, rajski... Samo se želite odmarati pod suncem i otkrivati ​​nove krajolike. Želite plavo nebo i tirkizno more, fini pijesak, ribarska sela, nevjerojatnu faunu i floru i savršenu kvalitetu života? Odabrali smo za vas najrajskije destinacije u Europi", napisao je portal u uvodu.

Na prvom mjestu se smjestilo otočje Madeira u Portugalu, za koje ovaj portal kaže da je dragulj turističke industrije u Europi. Na drugom mjestu je Capri u Italiji za koji navode da nije samo za bogate i slavne nego i jedan od najljepših otoka u Europi. Na trećem i četvrtom mjestu su Krf i Kotor kao jedne od ljepših europskih destinacija. 

"Okrenut je prema prekrasnom otoku Braču"

Na petom mjestu našao se Azores za koji portal kaže da je nevjerojatno sunčana zemlja s krajolikom koji oduzima dah. I ispod Azoresa, na šestom mjestu, nalazi se Omiš. 

"Omiš je još jedno veličanstveno odredište u Hrvatskoj. Okrenut je prema prekrasnom otoku Braču i nalazi se u blizini Splita", napisali su. Nahvalili su i bolsku plažu za koju kažu da je svrstana među najljepše plaže u Europi. 

"Omiš je šarmantni srednjovjekovni gradić smješten u dalmatinskoj regiji", naveli su i pozvali svoje čitatelje da ga i posjete te pritom otkriju i Plitvička jezera, ali i otok Korčulu.  


Poželite li posjetiti Omiš, donosimo preporuke smještaja. 

Villa MiraMar

Smještena nedaleko od plaže Villa MiraMar nalazi se tri kilometra od centra Omiša. Nudi smještaj s pogledom na more i bar, a u sklopu objekta dostupan je doručak na bazi švedskog stola i à-la-carte večera.

Na Bookingu je smještaj ocijenjen s 8.6, a cijena noćenja u kolovozu je od 214 eura za dvije osobe. Smještaj možete vidjeti ovdje

Adris apartmani

Ovi apartmani imaju pogled na more, besplatno privatno parkiralište, a nalaze se 800 metara od plaže Čelina. Apartmani su u potpunosti opremljeni, a gosti se mogu koristiti terasom. 

Na Bookingu smještaj ima ocjenu 8.9, a cijena noćenja u kolovozu je od 144 eura za dvije osobe. Smještaj možete vidjeti ovdje

Pročitajte više