VIDEO Hrvati su nam otkrili koji su im slatkiši najbolji

Foto: Index Video

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Kaufland

BLAGDANSKI period godine napokon je stigao, a mnogi ovo vrijeme povezuju i s uživanjem u ukusnoj hrani i piću. A pravi šećer, kao i uvijek, dolazi na kraju - u obliku slatkih ukusnih zalogaja. Mnogi si u prosincu daju oduška i ne broje kalorije te to ipak ostave za novogodišnje odluke. Nema razloga ne počastiti se na kraju godine, a što je bolje od slatkoga?

Slatko dolazi u raznim oblicima, a poseban gušt su oni kupovni slatkiši u šarenim omotima koji čim se pojave na policama trgovina donesu taj dašak Božića i bezbrižnosti. U Kauflandu se može pronaći veliki izbor raznih blagdanskih slatkiša u kojima možete uživati ovih dana, a upravo tamo smo se uputili da nabavimo neke od najukusnijih, koje smo potom iskoristili za naš slatki izazov.

Koliko su uspjeli zagrabiti, toliko su mogli zadržati slatkiša za sebe

U sklopu njega izazvali smo Zagrepčane da jednom rukom zagrabe slatkiše, a onoliko koliko su uspjeli zagrabiti, toliko su mogli zadržati za sebe. Naravno, zamolili smo ih i da isprobaju slatkiše i da s nama podijele svoje dojmove. 

Izazov je svakako bio zabavan, mnoge smo razveselili i pritom doznali omiljene slatkiše naših sugrađana, a neki su nam i otkrili što inače kupuju u Kauflandu. Naime, jedan mladić nam je prilikom isprobavanja slatkiša koje je ugrabio u slatkom izazovu pohvalio krafne koje kupuje u Kauflandu. "Imaju dobre krafne", istaknuo je. 

Ferrero Roche je omiljeni kupovni slatkiš drugog našeg sudionika ovog slatkog izazova pa ga je posebno razveselilo što je upravo njih uspio ugrabiti. "To su mi najdraži slatkiši", rekao je. Jedna gospođa je posebno pohvalila lijepo pakiranje jednog od slatkiša koji je ugrabila. "Sigurno je fino jer je lijepo pakiran", rekla je. "Odličan je, osvježavajući", dodala je nakon što ga je isprobala.

Na kraju smo čak i doznali ljubavni status jednog našeg sudionika ovog izazova, koji za sebe kaže da je ljubitelj slatkoga. Smatra da ove godine za Božić neće dobiti puno slatkiša. "Bio sam zločest", iskreno je rekao. "Prekinuo sam s djevojkom, tako da sigurno neću dobiti ništa", pojasnio je. 

Pogledajte kako je protekao naš slatki izazov i što smo sve zanimljivo doznali od naših sugrađana.  

Sada je vaš red. Da možete zagrabiti punu šaku slatkiša po vlastitom odabiru, koji bi bio vaš izbor? Odgovorite nam u anketi ispod. 

Sponzorirani sadržaj donose Index i Kaufland Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više