VIDEO Zlatan Ibrahimović i Jane Fonda ponovno zajedno u novoj H&M kampanji

Foto: Press/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

H&M MOVE lansirao je novu kolekciju namijenjenu ženama, muškarcima i djeci, a fokus je na ugodnosti prilikom kretanja, bilo da hodate, trčite, rolate se, preskačete, skačete, savijate se ili se istežete.

Kolekcija sadrži kombinezone, tajice, grudnjake i majice kratkih rukava izrađene od DryMove™, materijala koji garantira lakoću pokreta dok upija vlagu s kože. Kontrastne pletene strukture s narančastom i kobalt plavom bojom čine ovu kolekciju modernom i nosivom, što najbolje potvrđuju predvodnici H&M Move pokreta Jana Fonda, Zlatan Ibrahimović i JaQuel Knight, koji potiču ljude širom svijeta da se pokrenu.

"Biti aktivan znači dobro se zabaviti"

"Svako od nas može biti u pokretu, samo je važno da pronađemo onu aktivnost koja nam se sviđa, koja nam godi. Zato istražujte, probajte nešto novo. Biti aktivan znači dobro se zabaviti. Ako mogu inspirirati ljude da učine nešto za sebe i svoje tijelo, ja sam sretan i smatram to svojim uspjehom", rekao je Zlatan Ibrahimović, profesionalni nogometaš i multimover.

Pored Jane, Zlatana i JaQuela, H&M Move timu pridružila se profesionalna nogometašica i doktorica Nadia Nadim.

"Svakodnevno kretanje je dobro jer utječe na vaše psihofizičko zdravlje, poboljšava kvalitetu života i mijenja mnogo toga oko vas nabolje", naglašava Nadia Nadim, profesionalna nogometašica i pokretačica promjena.

"Okupiti Jane, Zlatana, JaQuel i Nadiu kao predvodnike promjena je savršeno jer svi dijelimo istu misiju - da pokrenemo cijeli svijet. Kada vidite njih četvero kako se kreću i zabavljaju u našoj Empower kolekciji, jednostavno im se morate pridružiti i tako započeti godinu. Oni su pravi motivatori", izjavio je Simon Brown, generalni direktor H&M Move.

Izdvojili smo par noviteta za nju i njega iz nove kolekcije:

Za nju

DryMove™ sportske tajice, cijena je 29.99 € (225.96 kn)

Ove tajice s visokim strukom i sa širokim elastičnim rebrima idealne su za ugodnu šetnju ili trčanje. 

DryMove™ sportski top, cijena je 24.99 € (188.29 kn)

Ovaj kratko rezani sportski top ima podignuti ovratnik i patentni zatvarač na vrhu.

DryMove™ sportski grudnjak, cijena je 19.99 € (150.61 kn)

Podstavljene košarice s umetcima na ovom sportskom grudnjaku mogu se izvaditi pa ih možete prilagoditi kako vam odgovara. Osim ove plave dolazi u crnoj i sivoj boji. 

DryMove™ jakna za trčanje, cijena je 49.99 € (376.65 kn)

Ova jakna za trčanje ima patentni zatvarač s prednje strane sa štitnikom za bradu protiv trenja i prednje džepove s patentnim zatvaračem za sigurno spremanje.  


Za njega

Vodootporna trenirka jakna, cijena je 49.99 € (376.65 kn)

Ova trenirka dizajnirana je da vas održi suhima tijekom laganog pljuska i zaštiti od vjetra.

Prsluk za trčanje, cijena je 49.99 € (376.65 kn)

Ovaj prsluk je na prednjem djelu pravljen od vjetrootporne i vodoodbojne funkcionalne tkanine. 

Vodootporne vanjske hlače, cijena je 49.99 € (376.65 kn)

Ove cargo hlače zaštitit će vas od vlage i hladnoće. 

DryMove™ sportski top, cijena je 19.99 € (150.61 kn)

Ovaj sportski top pravljen je od funkcionalne tkanine koja pomaže u odvođenju vlage s vaše kože, održavajući vas suhima dok se krećete.

Empower kolekcija dostupna je u prodavaonicama i na hm.com/move.

Pročitajte više