Viralne salonke s mašnom iz Stradivariusa sada su ponovno dostupne u novoj boji

Foto/Screenshot: TikTok/stradivarius.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U SVIJETU mode određeni komadi odjekuju jače od drugih - i među njima su kultne salonke s mašnom iz Stradivariusa. Sada se ove popularne cipele vraćaju u očaravajućoj plavoj boji.

Prošle godine pažnju na društvenim mrežama privukle su salonke u ružičastoj boji, a sada su na redu plave. Njihov povratak donosi uzbuđenje modnih entuzijasta koji su jedva dočekali da ponovno prošetaju u ovom popularnom modelu.

@yanarbk Замовити можна в inst: buyer.yannet 🫶🏼 #heelswithbow #pinkheels #stradivarius #stradivariusheels #stradivariushaul #zarahaul #stradivariusnewin #zara #outfitinspo #ootd #оглядstradivarius #баєрукраїна #оглядzara #zaraukraine ♬ original sound - user2124225544252
@jukristina #foryou #fyp #fypシ #viral #outfitideas #outfitinspo #outfit #stradivarius #stradivariusoutfit #stradivariuslook ♬ original sound - hairbyharleyy

Savršen izbor za svaku modnu priliku

Osim što su estetski privlačne, ove cipele su udobne i praktične, idealne za svakodnevne izlaske ili posebne prigode. Njihova svestranost omogućuje kombiniranje s različitim stilovima, od casual do formalnog, čineći ih savršenim izborom za svaku modnu priliku.

Nova plava boja donosi osvježenje u garderobu, omogućujući eksperimentiranje s različitim kombinacijama i izražavanje vlastitog stila na jedinstven način. Ove cipele su modni statement koji će sigurno privući pažnju i izdvojiti vas iz mase.

Cijena im je 29.99 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više