Viralni Pillow Talk ruž sada ima i svoju verziju sjajila

Foto: charlottetilbury.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEDAVNO je Charlotte Tilbury predstavila svoj najnoviji proizvod za usne - Pillow Talk Big Lip Plumpgasm, sjaj koji obećava veće usne i puniji izgled već nakon prvog nanošenja. Njegova tajna formula ne samo da čini usne glatkijima već pruža i dugotrajan učinak koji će vas oduševiti.

Njeni proizvodi za usne postali su neizostavan dio kozmetičke kolekcije svakog zaljubljenika u šminku. Posebno je poznat njen ruž za usne Pillow Talk koji se ističe kao ultimativna nude nijansa koja svakome pristaje, bez obzira na ton kože.

Pillow Talk Big Lip Plumpgasm ne samo da nudi fantastičan učinak već je i jednostavan za korištenje. Njegov aplikator s dijamantnim vrhom omogućava precizno nanošenje. Jednim potezom ovaj aplikator savršeno raspoređuje proizvod na usnama, čineći ga neizostavnim dodatkom u svakoj kozmetičkoj torbici.

Cijena sjajila iznosi 36 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Pročitajte više