Više od 70.000 kupaca oduševljeno je ovom kremom za ruke. Košta 10 eura

Foto: Pexels/okeeffescompany.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S OBZIROM na dolazak hladnijeg vremena, pametno je napraviti zalihe hidratantne njege za kožu prije nego što dođe sezona suhe kože. Na Amazonovom odjelu za ljepotu dostupan je popularni proizvod koji obećava rješenje za vječno suhe i ispucane ruke, a s više od 70.000 pozitivnih ocjena, O'Keeffe's Working Hands krema za ruke postala je omiljeni izbor mnogih.

Ova koncentrirana krema ne samo da pomaže tijekom hladnijeg vremena, već također pruža olakšanje i obnovu izrazito suhoj koži koja može biti posljedica dermatoloških problema ili fizičkih aktivnosti, bez obzira na godišnje doba. Sastavljena od glicerina i parafina, ova krema djeluje tako da privlači i zadržava hidrataciju te stvara zaštitnu barijeru koja štiti kožu od daljnjeg gubitka vlage.

Pomaže u olakšavanju problema s kožom kao što su kronični ekcem i psorijaza

"Ova stvar je apsolutno fantastična! Kao vatrogasac, često perem ruke, a zimi koža oko noktiju i prstiju mi pukne i krvari, što je jako neugodno. No ovaj proizvod je pravo čudo. Osjeća se kao da stvara zaštitni sloj poput voska, zadržavajući vlagu. Nanesem ga navečer i dalje osjećam njegov učinak ujutro. Sada sam redoviti korisnik i ne mogu biti sretniji! Toplo preporučujem ovaj proizvod svima".

Neke osobe koje su dale recenzije tvrde da Working Hands pomaže u olakšavanju problema s kožom kao što su kronični ekcem i psorijaza. Mnogi su također naglasili da čak i mala količina ovog proizvoda može biti korisna - jednostavno nanesite malu količinu na čiste ruke prema potrebi tijekom dana.

"Jednostavno najbolja krema za ruke ikada", rekao je drugi recenzent. "Imao sam izrazito suhe ruke, doslovno su izgledale kao da su preplivale Atlantik. No nakon samo jednog korištenja, bore su se znatno smanjile, iako nisu potpuno nestale. Olakšanje je došlo gotovo trenutno. Naručit ću još, jer je ovo jedini proizvod koji mi zaista pomaže nositi se sa psorijazom na rukama. Bez ove kreme moram nositi rukavice bez prstiju samo da bih obavio obične kućanske poslove jer mi se koža lako oštećuje".

Korisnici, bilo da su građevinski radnici ili zdravstveni djelatnici, s oduševljenjem ističu da O'Keeffe's Working Hands kremu za ruke jednostavno morate imati.

Cijena proizvoda je 9.99 € (75.27 kn), a možete ga vidjeti ovdje.

Pročitajte više